Red lipsticks

Ik weet niet wat het is deze herfst, maar ik kan niet stoppen met het kopen van lipsticks. Iedere keer als ik in de Etos, DA, Douglas of Kruidvat kom dan moet ik een lipstick kopen haha. Er zijn namelijk zoveel nieuwe prachtige kleurtjes. Op mijn wishlist staat nog Blake's Pure Red van de Color Riche Collection van L'Oréal. 


Kate Moss voor Rimmel nr 107 - Hema nr 65 - Essence Adorable Matt nr 14 - Mac Ruby Woo

Mijn favoriet blijft Ruby Woo van Mac. Een prachtige matte rode kleur. En een groot pluspunt vind ik dat hij vrijwel de hele dag blijft zitten. Zelfs nadat ik wat gedronken/gegeten heb. 

Mijn nieuwste aanwinst in de lipstick van Kate Moss voor Rimmel. Een prachtige diep rode kleur. 
Ook deze is matte en blijft vrij lang zitten :)
Swatches :)


Q: Wat is jouw favoriete rode lipstick?

CONVERSATION

9 reacties:

INSTAGRAM