Hema #824

Vorige week kreeg ik dit mooie lakje cadeau. Hij is van HEMA en het is nummer 824. Het is een matte nagellak en hij had drie laagjes nodig om mijn nagels te bedekken. Het is een hele aparte kleur en was lastig vast te leggen op de foto. Maar het is een aubergine/paarse matte lak. Het is een mooi kleurtje voor de herfst. Hij kost €3,- en het is 11ml. 


Q: Wat is jouw favoriete nagellak voor de herfst?

CONVERSATION

13 reacties:

 1. Hele mooie kleur! Ik heb ook een kleur uit deze lijn, maar bij mij blijft hij helaas niet zo goed zitten ;(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleur zeg! Hema nagellakjes zijn altijd fijn (: Liefs, Roxanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb me ook een potje matte Hema nagellak aangeschaft, meer bepaald de blauwe variant :) dit kleurtje is ook erg mooi, misschien ga ik hem ook kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooie kleur <3

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I so love matte nail polishes! Thank you for the follow on Bloglovin', I followed back!

  Love,
  Cassie Thriftier

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM