Back to school!

Vandaag is school weer officieel begonnen. Ik zit nu in mijn laatste jaar van Hbo Communicatie. Ik moet nog een halfjaartje naar school en daarna ga ik stage lopen en mijn scriptie schrijven. Denk echt dat dit schooljaar voorbij gaat vliegen!


Komend semester krijg ik verschillende vakken, zoals Social Media, SimulatieGame, Toegepast onderzoek en Communicatie & Veranderingen. Lijken me allemaal interessante vakken. Ik ben benieuwd :)

Afgelopen week hebben we al een korte introductie gehad op het vak SimulatieGame, hierbij moest ik met drie klasgenootjes een communicatiebureau vormen. De opdracht die we kregen was: bedenk een introductiedag voor de huidige eerstejaars en voer deze uit. We hadden 'Wie ben ik' georganiseerd. Was erg leuk en de eerstejaars deden allemaal enthousiast mee!


Mijn favoriete agenda van de Hema!

Notebook van de Action, met verschillende tabs. Handig voor alle vakken.

Is school voor jou ook weer begonnen?

CONVERSATION

3 reacties:

 1. Leuke spullies. Ik heb gelukkig geen school meer maar stage :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke notebook met die gekleurde tabbladen! Succes met je studie :)
  Ik ben dit jaar begonnen aan psychologie op de universiteit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn school begint pas 23e september :) Nog even vakantie dus! Alvast veel succes met je studie :) x

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM