White lace

Mijn favoriete kledingstuk voor de zomer is dit witte kanten jurkje. Vooral omdat ik hem overal naartoe aan kan: naar strand, terrasje, uitgaan etc. Ik heb hem twee jaar geleden maar voor een paar euro gekocht bij de Primark. Beste aankoop ooit haha. Verder draag ik ook mijn nieuwe nagellak van Catrice, die ik begin deze week kocht. 

Wat is jouw favoriete kledingstuk voor de zomer?

CONVERSATION

8 reacties:

 1. Wat een super leuke outfit.
  Past perfect.
  Je clutch is ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Staat je mooi, jasje is ooke rg mooi!

  http://www.lifeofroshelle.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hai Tara,

  Ik zou je heel graag een mailtje willen sturen. Ik kan alleen nergens je email vinden.

  Groetjes Nikky
  nikky.hofland@sanoma.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto, dat jurkje staat je goed! :)
  Je hebt een hele toffe blog, ik ga je volgen!
  Welkom ook op mijn blog! :)

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM