5 zomerse outfitjes met h&m

Ik hou echt van de kleding van H&M. Het is redelijke kwaliteit en je hebt veel keus. Helaas moet je soms wel lang wachten op je pakketje, maarja. Zo moest ik bijna 1,5 maand wachten op het The New Icons shirtje en het denim gilet. Hierboven zie je één van mijn favoriete combi's voor de zomer. Een luchtig shortje met basic tshirt. Daarnaast vind ik het denim giletje en de burgundy short hieronder ook echt super leuk. 
Haha oeps mijn pantoffel staat op de foto zie ik! Ik draag ze nog steeds, want met dit
koude weer heb ik nog steeds koude voetjes.. helaas :(Wat vind jij het leukste item?

CONVERSATION

4 reacties:

 1. Wat een leuke combi's!
  De eerste is echt het leukst

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, erg leuke combinaties heb je gemaakt! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuke combi's heb je ermee gemaakt !
  ik kan eigenlijk niet eens kiezen welke ik nou het leukste vind hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een onwijs leuke setjes! Ik zou ze allemaal dragen haha :-)

  xo Anouk
  www.keysofanouk.nl

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM