9 leuke cadeaus voor de feestdagen

De tijd vliegt, want over twee weken is het alweer Kerst! Hoe vieren jullie deze gezellige dagen? Ik vier het altijd samen met familie en mijn vriend. Vaak doen we s'ochtends een heerlijke brunch, daarna iets gezelligs zoals een wandeling maken of een spelletje en s'avonds lekker koken en eten samen met familie. We leggen ook altijd een cadeautje voor elkaar onder de kerstboom.

Vaak struggle ik met het maken van dat lijstje, want wát moet ik vragen? (Een luxeprobleem, I know) Vandaag heb ik 9 mooie cadeaus op een rijtje gezet. Wellicht wat inspiratie voor jou!

1. CLUSE x Negin horloge
Prachtige set van Cluse, ontworpen door influencer Negin Mirsalehi. De basisset is rosé goud en het bandje is om te wisselen voor een suède oudroze variant. Super mooi!

2. & 3. SUITSUIT koffer & toilettas
Ideaal voor citytrips is deze combi van SUITSUIT. En door het leuke mint kleurtje is de set een echte  musthave!

4. Letterbord van Vestbjerg
Letterborden zijn een grote interieurtrend. Dus die mag niet in ons huis ontbreken. Leuk om regelmatig de variëren met de quotes.

5. Warme kerstsokken
Ik hou echt niet van koude voeten, dus deze warme fluffy sokken van Arizona zijn ideaal! Vooral het Scandinavische printje vind ik erg leuk.

6. Pailletten top 
Er feestelijk uitzien met de kerstdagen vind ik altijd erg leuk. Dat lukt zeker met deze pailletten top van VILA.

7. Kasjmieren sjaal
Deze sjaal van Selected Femme heeft een prachtige beige/rose kleur en is heerlijk warm voor de koude winter. Zeker met de temperaturen en sneeuwval van afgelopen dagen, is zo'n sjaal als dit een musthave!

8. Smartwatch van Apple
Deze staat al jaren op mijn wishlist. Hij lijkt me ideaal! Je smartphone bedienen vanaf je pols en daarnaast verzameld hij allerlei gezondheidsgegevens, zoals: hartslag, stappen en afgelegde afstand. Daarnaast geeft het horloge je o.a. een seintje als je te lang zit, door een korte buzz te geven om je eraan te herinneren om te gaan staan en bewegen.

9. Macbook in rosé goud
Mijn huidige Macbook is een jaartje of zes oud en begint - helaas - zijn eerste kuren te vertonen. Regelmatig staat er een baan dode pixels in mijn beeld. Gelukkig functioneert hij verder nog wel goed, maar het weerhoudt me er niet van om te dromen over een nieuw exemplaar. Deze variant in rosé goud staat bovenaan mijn lijstje <3

En nu ben ik natuurlijk benieuwd: wat staat er op jouw verlanglijstje?

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten

INSTAGRAM