Fijne regenjassen van RAINS

Het weer in Nederland verbaast me al lang niet meer. De ene dag lig ik in bikini te zonnen op het strand, terwijl ik de andere dag door de stromende regen naar mijn werk fiets. Als scholier weigerde ik altijd om regenkleding aan te doen. Dat was totaal niet 'stoer' en ik heb echt trauma's van de lelijke gele en zwarte regenpakken van toen. Hoe ver ik ook moest fietsen, ik weigerde om zo'n pak aan te doen. Daardoor zat ik vaak nog urenlang met een kletsnatte broek in de les. Inmiddels denk ik daar anders over, want ik heb de prachtige regenjassen van RAINS ontdekt!


Laatst was ik weer een keer flink natgeregend. En toen liep een collegaatje het kantoor binnen met een prachtige blauwe regenjas. Die moet ik ook hebben dacht ik! De jas bleek van het merk RAINS te zijn, wat o.a. te koop is bij Regenlaarsexpert.nl. De jas is in allerlei leuke modellen en kleuren te koop, o.a. roze, blauw en geel. Ik ben uiteindelijk voor de Long Jacket in de kleur groen gegaan. De jas heeft een modern scandinavisch design en is lichtgewicht. De capuchon voorkomt regen in je gezicht door het klepje en het koordje. Ideaal voor op de fiets!

De regenkleding van RAINS wordt gemaakt van duurzaam materiaal en dus milieuvriendelijk. Voor de binnenkant van de regenkleding worden gerecyclede PET-flessen gebruikt met een waterdichte polyurethaan coating. De regenkleding krijgt hierdoor een prachtige matte kleur en is ademend. Je gaat er dus niet in zweten. Super :)

Prijzen verschillen van 80 tot 100 euro.

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten

INSTAGRAM