Aanrader: Suit Up bedrijfskleding

Als ik het over bedrijfskleding heb, dan denk je vast terug aan de tijd dat bedrijfskleding nog saai was en je tijdens je baantje in de retail of horeca hetzelfde vormeloze uniform aan moest als je collega's. Maar daar is nu verandering in gekomen. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Als online marketeer weet ik hoe belangrijk eenheid in de huisstijl en je presentatie is. Met mooie bedrijfskleding voeg je net iets extra's toe aan je bedrijf. Je werknemers zijn niet voor niets hét visitekaartje van je bedrijf. Door professionele en stijlvolle bedrijfskleding, kom je goed over op je klanten (en concurrenten). Voor mijn werk draag ik regelmatig bedrijfskleding, als we bijvoorbeeld op beurzen staan en tijdens evenementen. Een mooi t-shirt of polo met bedrijfslogo of een vestje met logo en quote. Ik vind het belangrijk dat bedrijfskleding er representatief en netjes uitziet, maar bovenal moet het ook gewoon lekker zitten. 


Het bedrijf Suit up Now in Etten-Leur is gespecialiseerd in eigentijdse kledingconcepten voor bedrijven. Ze produceren unieke high-end kledingcollecties die klasse uitstralen. Hierbij staan drie kledingstijlen centraal: formeel, hotel en casual. De collecties sluiten altijd aan op de laatste trends en dragen bij aan de merkbeleving en branding. De collecties zijn opgebouwd uit stijlvolle kostuums voor dames en heren en hippe jurkjes en accessoires. Of je nu de voorkeur hebt voor een collectie uit voorraad of een custom made collectie, de representatieve bedrijfskleding is naadloos af te stemmen op de huisstijl en identiteit van het bedrijf. Suit up heeft onder andere bedrijfskleding ontworpen voor in de horeca van De Bijenkorf en Jamie’s Italian. In totaal hebben ze zo'n 500 klanten in diverse branches en zijn ze dé trendsetter op het gebied van modieuze bedrijfskleding. 

Onder het genot van een kopje koffie kan je gemakkelijk met het team van Suit Up je wensen bespreken. En de kleding wordt precies zo gemaakt zoals je het in je hoofd hebt zitten. Met hun ervaring geven ze je tips waar nodig, om zo de perfecte stijl te creëren. En bij Suit up is van alles mogelijk. Zo kan je teksten en logo’s op de kleding laten bedrukken en alles wordt op maat gemaakt. Zo hebben alle medewerkers kleding aan wat precies past. 

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten

INSTAGRAM