Yay mijn blog bestaat 4 jaar!

Wauw het is vandaag precies 4 jaar geleden dat ik mijn eerste blog schreef! Ik had nooit verwacht dat zoveel meiden mijn blog zouden gaan lezen en volgen. En niet te vergeten de lieve mailtjes en reacties die ik van jullie krijg! Dat is mijn grootste motivatie om nog meer artikelen te schrijven. 

Ik heb de afgelopen vier jaar veel mooie kansen gekregen. Zo ben ik uitgenodigd voor diverse pers-events en heb ik een aantal toffe samenwerkingen gehad. Daar ben ik enorm dankbaar voor. En daarnaast vind ik het gewoon super leuk om door mijn blog wekelijks bezig te zijn met wat ik het liefste doe: schrijven en fotograferen. 

Ik wil jullie in ieder geval allemaal bedanken voor jullie support, op naar de 5 jaar! ♡

CONVERSATION

3 reacties:

  1. Gefeliciteerd met je blogverjaardag!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk, gefeliciteerd! Alweer een hele tijd :) Mijn blog bestaat bijna twee jaar, vind ik ook al best lang haha.

    BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM