DIY: Een georganiseerde voorraadkast

Ik moet eerlijk bekennen dat onze voorraadkast altijd een rommeltje is. Het is zo'n kast waar we alles inzetten wat we niet in de woonkamer willen hebben. En aangezien het de enige kast in huis is, staat er behoorlijk veel in. Zo ook de boodschappen die niet in de koelkast horen of die niet meer in de keukenkastjes passen. Te denken aan havermout, rijst, pasta e.d. En doordat het zo'n rommeltje is met verschillende pakken en zakjes, mis ik vaak het overzicht. 


Omdat ik geen overzicht heb, weet ik ook niet goed wat er precies in huis is en wat er op is. Vaak resulteert dat in 4 pakken rijst in de voorraadkast en geen pasta meer, of omgekeerd. Ik was er op den duur wel een beetje klaar mee en ging op zoek naar handige opruim ideeën voor de voorraadkast op Pinterest. (Ik zocht onder andere op: Pantry organization).

En toen spotte ik deze foto. Wauw dit ziet er zo georganiseerd uit! Precies wat wij nodig hadden haha. De houten planken zaten al zo in onze voorraadkast. De handige weckpotten ontbraken nog. Dus op naar Ikea! Ik kocht daar een aantal weckpotten van 1,8Lvoor maar € 2,00 per stuk! (Bij andere winkels waren ze veel duurder zag ik) En daarna ging op zoek naar krijtbordstickers. Deze waren trouwens zo lastig te vinden! Ik ben echt overal geweest, van de Action tot aan de Bruna en de Hema. Nergens helaas. Totdat ik ze tegenkwam bij de Zeeman. Yes! De krijtbordpen had ik al gekocht bij de Bruna. Dus ik kon aan de slag. 

En het eindresultaat :)


CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten

INSTAGRAM