Nieuwe sneakers van EST1842

EST1842 sneakers Velcro taupe Zeeuws modemeisje
Sinds kort ben ik een van de Influesters van EST1842. Hiervoor mocht ik een paar sneakers uitkiezen uit hun collectie. Ik koos voor de prachtige Velcro sneakers in de kleur taupe. Door het klittenband zijn ze super easy aan en uit te doen en een veel geziene trend deze winter.   

EST1842 sneakers Velcro taupe Zeeuws modemeisje

EST1842 sneakers Velcro taupe Zeeuws modemeisje

EST1842 sneakers Velcro taupe Zeeuws modemeisje

EST1842 sneakers Velcro taupe Zeeuws modemeisje
Jas: Primark // Trui en broek: H&M // Sneakers: EST 1842 // Tas: Michael Kors // Horloge: Cluse

Afgelopen woensdag waren mijn vriend en ik een dagje samen vrij. We besloten even te gaan winkelen in het centrum van Middelburg. Mooi moment om ook even mijn outfit en nieuwe sneakers van EST1842 vast te leggen. Het was behoorlijk mistig buiten, maar dat geeft wel een tof effect aan de foto's vind ik.

De sneakers van het Nederlandse schoenenmerk EST1842 hebben een mooi design en gaan gemakkelijk aan en uit door het klittenband. Ze zitten lekker, maar moeten wel even ingelopen worden. Ik draag ze daarom met sneakersokken, waardoor ze vrijwel direct lekker lopen. De Velcro sneakers zijn er naast deze kleur, ook nog in het zwart, groen en blauw. De taupe variant past mooi bij mijn winterjas, vandaar dat ik deze uit heb gekozen. Ik heb er echt een nieuw paar favoriete sneakers bij!

De Typical Taupe Velcro sneakers van EST1842 kosten € 89,95 en je bestelt ze via hun eigen webshop. EST 1842 heeft een hele toffe schoenencollectie die perfect te combineren is met iedere outfit. Bekijk dus ook eens de andere schoenen in de collectie of het lookbook. De prijzen van de schoenen variëren van € 39,95 (in de sale) tot € 119,95. En binnen twee werkdagen ontvang je je bestelling.

Tip: Nieuwsbrief abonnees van EST1842 krijgen 10% korting op hun eerste aankoop en de verzendkosten zijn gratis.

CONVERSATION

2 reacties:

INSTAGRAM