Een bijzonder kerstcadeau

Over 2,5 week is het alweer Kerst. En ik kijk er echt naar uit. Twee dagen vol met gezelligheid, samenzijn en lekker eten haha. Met familie kopen we altijd cadeautjes voor elkaar, die we van tevoren onder de kerstboom leggen. Zo ook dit jaar weer. 

Ik vind het altijd belangrijk om een origineel en persoonlijk cadeautje te geven aan de mensen waar ik van hou. Tijdens mijn inspiratie-zoektocht kwam ik bij een mooi cadeau terecht. Namelijk een gepersonaliseerde ring van de webshop: Geef een persoonlijk cadeau

Hier kan je een gegraveerde ring met een naam , handtekening of persoonlijke tekst bestellen. Wat al zorgt voor een persoonlijk cadeau. Maar ze hebben ook nog iets mooiers, je kan namelijk een vingerafdruk laten graveren aan de binnen of buitenzijde van de ring. Super leuk bedacht! En heel persoonlijk. Zo kan je bijvoorbeeld je moeder een ring geven met de vingerafdruk van haar zoon of dochter. Of je partner met je eigen vingerafdruk. En zo draag je altijd iets persoonlijks van je geliefde altijd bij je.


Ben je nog op zoek naar een cadeautje voor je beste vriendin? Je kunt ook een ring bestellen met een persoonlijke gegraveerde tekst of quote. Je kunt kiezen tussen tussen de standaard lettertypes: Block, I Love Silver, Type en Script. En uit verschillende tekentjes, zoals een sterretje of hartje. Maar je kunt ook kiezen voor een tekst in je eigen handschrift. Hoe gaaf? Bekijk hier de verschillende ringen.

De ringen zijn van 925/Sterling zilver en ze variëren qua prijs tussen de € 39,95 en € 139,95. De ring kan zowel glanzend als mat gemaakt worden. De ringen passen altijd. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in de maten 15 tot 23. Graveren van de ring is altijd gratis en er worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Super fijn! Na betaling (met iDeal of PayPal) heb je je bestelling binnen 7 dagen in huis. Dus mooi op tijd voor Kerst!

PS: Met de kortingscode: 'zeeuwsmodemeisje' krijg je 5% korting op je hele bestelling!


CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten

INSTAGRAM