De 9 grappigste zoekopdrachten via Google #2

In 2015 schreef ik al eens een artikel over de leukste zoekopdrachten, tijd voor deel 2! Er zijn namelijk weer allerlei mensen met grappige zoekopdrachten op mijn blog terechtgekomen. Geen idee hoe, maar het is wel heel grappig. Kijk je met me mee?

Blaren voorkomen pumps
Ik heb hier heel hard op moeten lachen. Want inderdaad als je blaren hebt trek je liever geen pumps aan. Toch denk ik dat deze persoon iets zocht om blaren te voorkomen als je pumps draagt ;)

Twee jaar geleden
Je typt dit random in in Google en komt dan bij mijn blog terecht? Blijkbaar heb ik een goede seo tekst geschreven over het verleden haha. 

Badkamer startpagina
Nogmaals, hoe dan? Haha misschien dat ik wel eens wat over onze nieuwe badkamer heb geschreven. Maar wat doet het woord startpagina er dan bij? 

Vies balkon
Uhm vervelend? En misschien even goed schoonmaken haha. (Na even nadenken bedenk ik me dat ik wel eens wat heb geschreven over het balkon van ons oude huurhuis. En hoe we dit hebben opgeknapt. - je leest het artikel hier - Wel grappig dat je met deze term bij mij terecht komt)

Bonsai boom ikea
Gaaf, hebben ze die daar? Leuk dat je via deze term op mijn blog kwam, maar helaas voor jou nog nooit over geschreven. Ik heb wel een aantal keer een shoplog geplaatst van Ikea. Dus misschien daarom. 

Praxis noordman kerstboom
I love Kerst! Dus daar schrijf ik in de decembermaanden dan ook regelmatig artikelen over. Dus ook over onze kerstboom. Alleen kopen wij altijd wel een Nordmann kerstboom - en dus geen noordman ;) 

h&m catalogus aanvragen
Ik koop inderdaad vaak bij de H&M en plaats daar ook regelmatig artikelen over. Alleen een catalogus aanvragen via mijn blog, dat kan helaas niet..

Bobbi wenkbrauw
Ik denk dat diegene zocht naar meer informatie over de make-up van Bobbi Brown? En dus ook over het wenkbrouwpoeder, wat ik vroeger vaak gebruikte. 

Kortingscode superster
uhm, oke? Geen idee waar diegene naar op zoek was. Ik heb wel eens een artikel geschreven over e-kortingscode.nl, maar die geven geen korting op supersterren haha. 

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten

INSTAGRAM