Mijn nieuwe Cluse horloge

Mijn nieuwe cluse horloge van Brandfield - Zeeuws modemeisje
Een jaar geleden kocht ik mijn eerste Cluse horloge en daar heb ik nu een tweede bij gekocht. De horloges zijn eenvoudig, maar toch stijlvol. En ze passen overal goed bij. Ik ben super blij met mijn nieuwste aanwinst.

Mijn eerste Cluse horloge zie je op de foto hieronder. Een witte wijzerplaat, zilveren rand en zwart leren bandje. En ik heb er daarna nog een grijs leren bandje bijgekocht, zodat ik kan afwisselen. 
In de herfst en winter draag ik graag all-black outfits en dan springt de witte wijzerplaat er behoorlijk uit. Daarom besloot ik een nieuw horloge te bestellen bij Brandfield. Eentje met een zwarte wijzerplaat. En ik had geluk, want er was net een kortingscode voor 15% op Cluse. 

Mijn nieuwe horloge is de Cluse La Boheme Silver Black/Black (CL18201). Ik ben voor een zilveren rand gegaan, omdat ik vaak mijn zilveren ring of zilveren slavenarmband draag. En dat een mooie combinatie is. 

Mijn zwarte Cluse La Bohème horloge
Mijn eerste Cluse horloge

De Cluse La Bohème collectie bestaat uit dameshorloges met verschillende kleuren bandjes en diverse wijzerplaten. De horlogebanden zijn voorzien van een kliksysteem, waardoor je gemakkelijk van bandje kan wisselen. Zo past je horloge altijd bij je outfit. 
De horloges worden geleverd in deze mooie leren hoes met het Cluse logo erop. Heel handig om het horloge in op te bergen als je het niet draagt. 


Cluse horloges

CONVERSATION

2 reacties:

  1. Mooi! Ik wil nog graag het zilveren mesh horloge van cluse ��

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi!
    Leuke blog. Vind je het leuk om een keer samen te werken? Mail me gerust. Lijkt me leuk.

    BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM