De leukste outfits van Coachella

Het eerste weekend van het grootste muziekfestival van Amerika - Coachella - zit er alweer op. Veel celebrities, it-girls, modellen en bloggers zijn hier te vinden, waaronder Beyoncé, Rihanna, Kylie&Kendall Jenner, Rosie Huntington Whiteley en Chiara Ferragni. Door het heerlijke weer en gave outfits krijg ik zelf ook helemaal zin in het festivalseizoen! Kijk je met me mee?
CONVERSATION

6 reacties:

 1. Ik had er zo graag bij willen zijn! Lijkt mij zo gaaf!

  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahhh zo leuk dit! Ik haal hier erg veel inspiratie uit voor outfit voor festivals deze zomer. En wat zou ik graag een keer naar Coachella willen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk artikel! Gelijk weer wat inspiratie opgedaan :)

  www.withlovefromamy.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje wat zou ik daar graag heen willen :')
  Mooie plaatjes ook en erg inspirerend

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM