Photo Diary #18

Het was weer een top week! Want behalve dat het deze week officieel lente is - genoot ik van het zonnetje met een vriendin op het terras, ging ik gezellig een dagje winkelen in Rotterdam met mijn moeder, rondde ik de tweede week af van de guide van Kayla Itsines en kwam mijn eerste blog-artikel online bij Beautiful Bijoux! Kijk je met me mee?
Maandag begon de week goed met een heerlijk zonnetje! Ik kon lekker uitslapen en ontbeet op ons terras. Daarna rondde ik mijn artikel af voor de webshop Beautiful Bijoux, waar ik vanaf nu twee keer per maand een artikel voor schrijf. Om de week op dinsdag kunnen jullie daar een artikel van mij lezen. Deze keer schreef ik over deze prachtige edelsteen kettingen, die je deze zomer in vele kleuren gaat zien. Het bijzondere is dat iedere kleur/edelsteen een andere betekenis heeft. Heel interessant! 'S Avonds kookte ik voor mijn ouders. Mijn vriend en ik zijn namelijk dol op de gezonde tonijnburgers van Lekkerensimpel.nl en die maakte ik nu een keertje voor hun. Ze vonden het ook erg lekker! (gelukkig haha) 
Dinsdagochtend deed ik weer een workout van Kayla Itsines en daarna appte een vriendin of ik mee ging naar het terras. Daar zeg ik geen nee tegen want het was heerlijk weer buiten. We konden zelfs zonder jas zitten in het zonnetje. We namen beide een verse muntthee met honing, my favourite! Daarna gingen we nog even de stad in en om boodschappen, want we gingen samen met een andere vriendin van ons koken. Naja - koken - we maakten een heerlijke salade. Met onder andere sla, komkommer, paprika, gerookte kip en mango. Yum! <3

Woensdag ging ik gezellig een dagje met mijn moeder winkelen in Rotterdam. We gingen eerst naar de Primark in Winkelcentrum Zuidplein, waar we beide heel goed geslaagd zijn. Ik laat het komende week aan jullie zien! En daarna gingen we nog even het centrum in. Ook namen we een kijkje bij de Michael Kors store, die nog niet zo lang in Rotterdam zit. Wat een prachtige tassen hebben ze daar toch! Ik werd verliefd op de Selmi mini bag - die is zo mooi! Net voordat we in de trein naar huis stapten liepen we nog even bij Starbucks binnen, ik koos voor de frappuccino met karamel <3


Donderdagochtend nam ik lekker de tijd om andere blogs te lezen en zelf lekker te bloggen. Er kwamen afgelopen tijd veel leuke nieuwe producten binnen om over te schrijven. I keep you updated! Daarna deed ik nog een LISS workout van Kayla en s'avonds keken mijn vriend en ik nog een paar afleveringen van Person of Interest. Zo'n verslavende serie!

Vrijdag was wederom een heerlijk dagje. Ik ontbeet op het gemakje samen met mijn vriend, die lekker een dagje vrij was. Daarna deed ik de full body workout van Kayla. En ontving ik deze beauty's van Nelly! Ik hield ze al een paar weken in de gaten - want ze waren de hele tijd uitverkocht in mijn maat - maar vorige week werden ze eindelijk aangevuld. Happy me <3

En toen was het alweer weekend! Ik besloot zaterdag lekker een stuk te gaan hardlopen in het zonnetje. Ik merk trouwens echt al verschil in mijn conditie nu ik de guide van Kayla doe. Ik heb de hele vijf kilometer hetzelfde tempo aan kunnen houden. 'S avonds gingen we heerlijk bij de ouders van mijn vriend eten en nam zijn zus dit heerlijke toetje mee! Daarna speelden we nog een paar spelletjes Duizenden.  Ik won eindelijk een keertje, dus ik was helemaal blij! 

Q: Hoe was jullie weekend?

CONVERSATION

16 reacties:

 1. Wat leuk dat je blogt voor Beautiful Bijoux! die kettingen zijn zo mooi <3. Ik wist niet dat er een Michael Kors store in Rotterdam zat: ik ga eens langs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! De kettingen zijn inderdaad prachtig! En de Michael Kors store in Rotterdam is een aanrader :)

   Verwijderen
 2. Wat een onwijs leuke schoenen heb je gekocht van Nelly! En ik ben super benieuwd naar je artikel over Beautiful Bijoux, want die edelstenen kettingen zien er wel erg pretty uit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Altijd leuk om jouw artikelen te lezen, ik zou het leuk vinden als je over een paar weken een artikel schrijft over jouw ervaringen over de BBG!
  Liefs, Anne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! En ik ga er binnenkort een artikel over schrijven!

   Verwijderen
 4. Oooooh Vienetta ijs, zo lekker! Die nieuwe schoenen zijn heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hmmmm het eten ziet er allemaal erg lekker uit. Je nieuwe schoenen zijn leuuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke week heb je gehad :) ! Ik ben benieuwd hoe de Kayla Itsines je bevalt, het lijkt me zo ontzettend zwaar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja super leuk! En ik ga er binnenkort een artikel over schrijven!

   Verwijderen
 7. wauw, wat een mooie foto's dat je maakt! leuke blog!

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM