Photo Diary #17

Het weekend is weer voorbij dus tijd voor een nieuwe Photo Diary! Een enorm spannende, maar super leuke week heb ik achter de rug! Ik kreeg de uitslag van mijn scriptie, begon met de sportguide van Kayla Itsines, hielp een vriendin met klussen en ging lekker sushi eten. Kijk je met me mee?

Maandag begon ik aan de guide van Kayla Itsines. Volgen jullie haar Instagram account al? Vol met inspiratie voor sport en gezond eten. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik deze guide twee maanden geleden al heb gekocht, maar ik miste motivatie om eraan te beginnen. Afgelopen maandag hakte ik de knoop door en begon enthousiast aan de eerste workout. Je doet in een halfuur vier circuits van elk zeven minuten. Steeds heb je 30 seconden tussen de workouts om even bij te komen. Na de workout besloot ik mezelf te belonen met dit leuke sportvest van Adidas! Die krijg ik waarschijnlijk deze week binnen. Van een vriendin kreeg ik deze foto toegestuurd via de app, ze had mijn poster van Provincie Zeeland gespot langs de weg. Hebben jullie hem al gezien? (alleen in Zeeland).

 Dinsdag ontdekte ik in de supermarkt dat er twee nieuwe soorten hummus aan het assortiment zijn toegevoegd! Super blij ben ik hiermee, want ik eet het bijna elke dag. De nieuwe smaken zijn pittige hummus en met zongedroogde tomaat. Ik heb de pittige inmiddels uitgeprobeerd en vind hem heerlijk! Ik werd trouwens vanochtend wakker met flinke spierpijn, dus de volgende keer doe ik mijn warming-up nog iets langer. Ik besloot me wel gewoon aan het schema te houden en deed s'middags een LISS training. Het is fijn om weer aan het sporten te zijn!

Woensdag deed ik na mijn ontbijtje de arm-workout van Kayla. En besloot om daarna mijn kledingkast om te gaan ruimen. Ik had geen overzicht meer en heb de laatste tijd weer best wat nieuwe kleding gekocht. Tijd om alles eens goed op te ruimen en in te richten. Ik was hier de hele middag mee bezig, maar wel fijn dat het nu weer helemaal netjes is. 'S Avonds keek ik samen met mijn vriend de serie Person of Interest. Super spannend! En we zijn er nu al aan verslaafd haha. Inmiddels hebben we bijna het eerste seizoen al gekeken - oeps!

Donderdagochtend was het tijd om naar de kapper te gaan. Ik wilde al lange tijd iets anders met mijn kleur en overlegde hierover met mijn kapper. Ik was het lichte goudblond beu en besloot voor een donkerdere as-tint te gaan. Ik ben echt super blij met het resultaat! 'S middags liet ik op Instagram mijn nieuwe bikini van Triangl Swimwear aan jullie zien. Ik heb gekozen voor de Milly pink bikini en ben er echt heel blij mee <3 's Avonds - toen mijn vriend en ik weer Person of Interest aan het kijken waren - checkte ik eventjes mijn schoolmail. Bleek dat de uitslag van mijn scriptie binnen was.  Zo spannend, ik durfde echt niet te kijken. Nadat we samen vijf minuten naar mijn beeldscherm staarden - waarop alleen "Beste Tara, je scriptie is beoordeelt door twee examinatoren en..." te lezen was en ik steeds riep 'volgens mij heb ik het niet gehaald' - besloot ik hem maar gewoon te openen. En  de uitslag was positief!! Wauw ik was zo blij <3
Vrijdag ging ik eventjes de stad in, want Essie was in de aanbieding bij Etos. Ik scoorde deze twee leuke kleurtjes. Daarna moest ik nog voor mijn werk - bij de krant - naar de opening van een nieuwe weg. En daarna ging ik nog eventjes naar het nieuwe huisje van een vriendin kijken. Ze hebben heel veel geklust afgelopen weken en het begint al heel mooi te worden! 'S Avonds ging ik gezellig met mijn vriend sushi eten, om te vieren dat ik mijn scriptie heb gehaald. Het was echt super lekker, maar ik had wel iets te veel sushi gegeten haha.

En toen was het alweer weekend! Ik ging zaterdag gezellig met mijn moeder naar de Honeypie, waar ze heerlijke drankjes en taarten verkopen. Mijn moeder had verse muntthee met karamel shortbread en ik nam een ijskoffie met de dagtaart - snickertaart - yum! We hebben er heerlijk de hele middag gezeten. 's Avonds ging ik gezellig naar een vriendin om bij te kletsen onder het genot van een theetje. Zondag sliep ik lekker uit om vervolgens met een paar vriendinnen te gaan klussen in het nieuwe huisje van een vriendin. We hebben onder andere deze bruine stoelen in de witte grondverf gezet. Het was heel gezellig en leuk om de stoelen zo te zien opknappen. S'avonds keken mijn vriend en ik weer een nieuwe aflevering van Person of Interest haha. Het was weer een heerlijke week <3

Hoe was jullie week?


CONVERSATION

14 reacties:

 1. Jaa leuk dat je weer een artikel plaatst! Goed dat je met Kayla bent begonnen, haar workouts zijn echt fantastisch idd & je nieuwe bikini is echt prachtig! Is de stof een beetje oke? x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke diary, die bikini is echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die lakjes zijn echt leuk! Wat goed dat je de motivatie hebt gevonden voor het sporten. Ik blijf nog hangen haha, pas als de zomer écht dichtbij komt begint de motivatie te komen bij mij (vaak te laat waardoor ik het maar laat zoals het is haha).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind je bikini echt prachtig! Leuke foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een leuke week heb je gehad! Je bikini van Triangl is onwijs leuk, ik ben jaloers <3 En hummus wil ik ook gaan eten, ik heb ze al gespot in mijn supermarkt, maar iets houdt me tegen. Ik ben bang dat ik het toch niet lust!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo te zien heb je een hele leuke week gehad! Je bikini is echt geweldig! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah gefeliciteerd met het halen van je scriptie! Ik ben echt verliefd op die bikini, vind het zo jammer dat ze zo prijzig zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt echt een super leuke week gehad zo te lezen! Je nieuwe kapsel staat je ook echt super leuk <3
  Ik ben sowieso echt fan van je blog, altijd weer leuk om je artikelen te lezen!

  Liefs, Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd, wat fijn dat je je scriptie gehaald hebt! Die bikini is zo leuk, echt een leuk kleurtje! Ik ben ook al een tijdje bezig met de Bikini Body Guide. Gelukkig gaat ie nu wel beter. Ik had in het begin ook last van de spierpijn, haha. x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd dat je scriptie is goedgekeurd! Ik weet nog wel hoe spannend ik dat vond en dat ik ook niet durfde te kijken haha. Succes alvast met de verdediging :)

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM