Photo Diary #14

Het is weer maandag dus tijd voor een nieuwe Photo Diary! Afgelopen week kreeg ik veel leuke pakketjes binnen, ging ik naar de kapper en vierde ik Valentijn met mijn vriend. Het was weer een top week! Kijk je met me mee?
Na een heerlijk weekend was het weer tijd om aan de slag te gaan want het is weer maandag! Ik ben bezig met het afronden van mijn scriptie, want ik moet deze begin maart inleveren. Fingers crossed! Ik droeg vandaag weer mijn oorbellen van H&M die ik vorige week kocht. Ze passen vrijwel overal bij en geven net iets extra's aan een outfit! Ik droom al maanden van een prachtig Daniel Wellington horloge. Ze zijn zo prachtig en minimalistisch! Ik twijfel tussen St Mawes en Bristol Lady. Welke vinden jullie het mooist? En sinds ik vorige maand Mac Soft en Gentle kocht, draag ik hem elke dag. Hij geef zo'n mooie healthy glow! 

Dinsdagochtend ging ik naar de kapper om highlights de laten zetten én om mijn haar korter te laten knippen. Ik twijfelde er al een tijdje over, want de onderkant van mijn haar was best dun geworden. Het is nu zo'n 20 cm korter, maar voelt veel gezonder aan en ik heb veel meer volume. Na de kapper haalde ik een broodje smos voor mijn vriend en mij. Heerlijk! Daar kan ik geen genoeg van krijgen. Nadat ik s'middags weer verder ging met mijn scriptie gingen we aan het einde van de middag nog even de stad in. Ik wilde nog graag de Adidas Superstar sneakers kopen, maar helaas waren ze overal uitverkocht in mijn maat. Balen! Wel kocht ik dit super leuke rokje bij H&M. Binnenkort een outfit foto hiermee!

Woensdag kwam mijn H&M pakketje binnen. Ik heb o.a een zomerjas en paar basic t-shirts besteld. Ik laat het snel aan jullie zien! Ik schreef s'ochtends ook nog een paar artikelen vooruit op mijn blog. En plaatste mijn wishlist voor de lente online. Zoveel mooie items! <3 'S middags zocht ik ook al mijn Essie lakjes bij elkaar. Mijn nagellakpotjes liggen altijd verdeeld door het hele huis, dus ik heb ze nu allemaal bij elkaar in een doos gedaan en geswatcht. Zo heb ik veel beter overzicht.  

Donderdag was mijn moeder jarig, dus we gingen 's middags heerlijk appeltaart eten. Het was een hele gezellige middag met familie. Ik paste ook nog even de items van mijn h&m pakketje, vooral deze trui vond ik heel tof!

Vrijdag ging ik uitgebreid lunchen met mijn moeder en oma - nog voor mijn moeders verjaardag. Ik had tomatensoep, clubsandwich tonijn en een koffieplateau. Heerlijk! Maar ik zat echt zo vol! haha. Toen ik s'middags in de brievenbus keek zag ik dit super lieve kaartje van mijn vriend. Hij moest vandaag en het hele weekend werken, dus we konden geen Valentijn vieren samen. Had hij s'avonds vrij gevraagd als verrassing en gingen we s'avonds heerlijk tapas eten samen! Zo lief <3

Zaterdag ging ik even de stad in en kwam ik bij Omoda de Adidas sneakers tegen waar ik al een hele tijd naar op zoek was. Ik snel de maat kijken, was het precies mijn maat! De verkoopster vertelde dat het het allerlaatste paar was, lucky me! Daarna ging ik naar het nieuwe huisje van een vriendin en haar vriend kijken. Er moet nog veel gebeuren, maar het is zo'n leuk huisje! Ik ga komende week nog een keertje helpen klussen. 'S avonds ging ik lekker op de bank zitten om de All You Need is Love Valentijnsspecial te kijken. Het allerliefste moment vond ik het oude vrouwtje van 78 jaar die haar 90-jarige vriend ten huwelijk vroeg in Parijs. Hebben jullie ook gekeken?

Zondag was weer een heerlijk relaxte dag. Ik ontving zaterdag mijn Daniel Wellington horloge en ik ben er zo blij mee! Ik blijf maar naar mijn pols staren haha <3 Ik schrijf er deze week nog een uitgebreid artikel over! 's Middags ging ik nog lekker een stuk hardlopen, omdat het zo heerlijk zonnig was. En 's avonds ging ik naar mijn ouders om lekker frietjes te eten. Het was weer een heerlijk weekend!

____________________

Q: Hoe was jullie week?

CONVERSATION

14 reacties:

 1. Leuk overzichtje weer. Door jouw blog krijg ik al echt een lente gevoel!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke week! Ik had het ook gezien bij Al You Need is Love en ik vind je trui erg mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat lief van je vriendje, dat hij vrij gevraagd had! En super leuk dat je die DW hologe gehaald hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat super spannend: de laatste dingetjes aan je scriptie doen. Ik ken het gevoel van de puntjes op de 'i' zetten. Komt vast helemaal goed. Super mooi kaartje van je vriend.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Melissa! Ze zeggen dat de laatste loodjes het zwaarst wegen, ik herken het helemaal!

   Verwijderen
 5. MAC soft & gentle staat ook op mijn verlanglijstje, net als de mooie adidasjes! Erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je nieuwe Adidas sneakers zijn leuk ik heb ze ook vroeger gehad en liepen zo lekker. Daniel Wellington horloge is ook heel mooi heb hem op meerdere blogs gezien.

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM