Photo Diary #13

En het is weer maandag! Tijd voor een nieuwe Photo Diary. Het was weer een super drukke en gezellige week. Zo was ik op tv te zien, vierde ik dat ik 5,5 jaar samen was met mijn vriend & kocht kaartjes voor The Flying Dutch met vriendinnen. Lees je met me mee?

Maandag lanceerde Provincie Zeeland haar nieuwe campagne, waarbij 25 bekende en minder bekende Zeeuwen provinciegenoten oproepen om ook te gaan stemmen tijdens de Provinciale Statenverkiezingen. Ik ben één van die Zeeuwen en vind het echt super dat ik hiervoor uitgekozen ben! Maandag werden de posters onthult die komende maand door heel Zeeland te zien zijn. Onder andere in verschillende kranten, op borden naast de weg en op de lijnbussen. Zo gaaf haha! Ik werd ook nog geïnterviewd door de lokale omroep waarom ik het belangrijk vind dat studenten ook gaan stemmen. Deze kun je hier terug zien als je het leuk vind. Na de presentatie van de posters en startschot van de campagne hadden we nog een heerlijke lunch. Nadat ik nog even gewinkeld had ging ik weer naar huis. Mijn vriend trof ik in de keuken, die was net klaar met werken en stond heerlijk pannenkoeken te bakken voor het avondeten <3


Dinsdag ging ik om boodschappen en ik besloot gelijk boodschappen voor vier dagen mee te nemen. Ik hing mijn twee boodschappentassen vol lekkers aan het stuur van mijn fiets, hoor ik *kgggggr* en scheurt de complete bovenkant van mijn boodschappentas eraf! Al mijn boodschappen op straat haha. Gelukkig liep er net een hele lieve vrouw voorbij, die vertelde dat ze nog wel een extra boodschappentas in haar auto had liggen die ik wel mocht hebben. Ik was haar zo dankbaar! Want ik wist anders niet hoe ik alles thuis moest krijgen. Eenmaal thuis maakte ik deze heerlijke smoothie met bevroren banaan, golden kiwi en een halve avocado. Super lekker! Daarna ging ik nog eventjes de stad in, want bij de DA hier houden ze leegverkoop. Wat betekend dat alles weggaat met 20% korting. Zo ook mijn favoriete parfum Black Opium van YSL. Ik had deze ook al in de kleinere versie, maar kocht nu de grotere. Zo kan ik nog heel lang genieten van dit parfum!

Op de radio en op Facebook hoorde ik deze week super veel over het nieuwe festival The Flying Dutch. Waarbij de tien beste DJ's van Nederland heen en weer worden gevlogen met een helikopter tussen drie grote steden in Nederland. Mijn vriendinnen en ik vonden dit zo tof klinken dat we gelijk besloten kaartjes te kopen. Ik ben zo benieuwd hoe het wordt en heb er super veel zin in! Als je nog kaartjes wilt kopen moet je snel zijn, want Eindhoven en Amsterdam zijn al helemaal uitverkocht. 
Mijn schoonmoeder had afgelopen weekend deze prachtige bos tulpen voor ons gekocht. Ik vond ze er zo vrolijk uitzien in huis dat ik een foto maakte voor Instagram. Hebben jullie ook zoveel zin in de lente? 'S avonds maakte ik dit heerlijke bananenijs als toetje. Het is super simpel om te maken en echt een aanrader!

Vrijwel elke ochtend ontbijt ik met rijstwafels. Ik heb een heerlijke variant van AH met spelt. Ik beleg ze iedere keer verschillend. Deze ochtend ging ik voor Hummus met ei. En kipfilet met ruccola. Yum! 'S middags ging ik nog even de stad in en kocht dit leuke t-shirt met oorbellen bij H&M. Ik vind de oorbellen echt prachtig!

Ik ben echt dol op mijn nieuwste Essie lakje Fiji. Het is zo'n prachtige lichtroze kleur. Ik zit al de hele dag naar mijn nagels te staren haha. Op Weheartit kwam ik deze mooie quote tegen en ik deelde hem met jullie op Instagram. Ik hou van dit soort inspiratie! Bij DA kocht ik deze week ook het nieuwste parfum van Beyoncé. Ook met 20% korting. Ik vind het een heerlijke geur voor de zomer <3

Zaterdag waren mijn vriend en ik 5,5 jaar samen. Op 07-08-09 kregen we 'officieel' een relatie en we hebben het nog steeds super fijn samen. Inmiddels wonen we ook al weer 1,5 jaar samen en ik zou me geen leven zonder hem meer voor kunnen stellen ❤︎. 'S avonds gingen we heerlijk tapas eten bij De Beurs. Ze hebben een nieuwe kaart met allerlei heerlijke tapas en die moesten we natuurlijk even uitproberen! Mijn favorieten waren de pittige tomatensoep, frietje met stoverij en mousse van Snickers. Ik moet eerlijk bekennen dat ik van alle tapas 4 voorgerechtjes, 4 hoofdgerechtjes en 7 toetjes op heb! Oeps hihi. Ik ben nu eenmaal dol op nagerechten. Nadat we heerlijk hadden gegeten en nagetafeld gingen we nog even een drankje doen in de stad. Het was weer een heerlijke avond <3


Zondag hebben we niet zoveel gedaan. Wel heerlijk uitgeslapen en uitgebreid geluncht. Daarna ging ik oude foto's kijken op mijn laptop. En ik kwam deze super schattige foto tegen van toen de hond van mijn ouders nog een puppy was. Zo lief! Ik kan me nu echt niet meer voorstellen dat ze zo klein was. Ook checkte ik even de nieuwe persinformatie van H&M met foto's van de lente collectie. Deze prachtige blazer komt in maart online & in de winkels. Oja en ik keek ook weer een paar nieuwe afleveringen van Pretty Little Liars. Zo spannend de laatste tijd! Wie denken jullie dat 'A' is?

Komende week staat er een rustige, maar gezellige week op de planning. Jullie lezen er alles over in mijn volgende diary! 

CONVERSATION

4 reacties:

INSTAGRAM