Adidas Superstar sneakers

Ik was al een tijd op zoek naar de wit met zwarte Adidas Superstar 2 sneakers, alleen ze waren overal - helaas - uitverkocht. Ik twijfelde zelfs nog even over andere kleuren/varianten, maar deze bleven mijn favoriet. Geduld wordt beloond, want vorige week liep ik even bij Omoda binnen om de nieuwe collectie te bekijken, hadden ze daar nog een paar staan precies in mijn maat. Lucky me! Kijk je met me mee?

Een paar weken terug zag ik op verschillende blogs en Instagram accounts deze prachtige sneakers voorbij komen en ik was op slag verliefd! Bijna mijn gehele kledingkast bestaat uit zwart en wit, dus deze sneakers passen daar perfect bij! Ik had ook direct allerlei outfits in mijn hoofd. Alleen één ding ontbrak nog - de sneakers zelf.. Ik had al diverse schoenenwebshops afgestruind, maar helaas waren ze overal uitverkocht in mijn maat. Gelukkig heb ik ze nu eindelijk sinds vorige week in mijn bezit!

De schoenen zitten heerlijk, al vanaf het eerste moment! En ze vallen - vind ik - true size. Ik heb vrijwel altijd maat 37/37,5 als ik schoenen koop. En van deze Adidas sneakers heb ik maat 37+. 


Ze zijn nu helaas overal uitverkocht online. Maar wil je ze toch nog heel graag aanschaffen? Ik hoorde dat ze volgende maand waarschijnlijk weer aangevuld worden bij diverse webshops. Dus nog even geduld! En loop anders ook even bij de Coach of Omoda naar binnen in je woonplaats. Want misschien hebben ze ze daar nog wel! En kijk dan ook even op de kinderafdeling, want daar heb je precies dezelfde sneakers voor meisjes en jongens en die maten gaan volgens mij tot 40. Good luck!


CONVERSATION

33 reacties:

 1. Die zijn zo leuk he, ze staan ook op mijn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze sneakers staan zo hoog op mijn wishlist. Als klein meisje droeg ik deze sneakers altijd en ik vind ze nu weer zo ontzettend gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nice! Vroeger droeg iedereen deze, en vond ik ze zo lomp. Ik zie nu eindelijk veel meiden ermee lopen die ook gewoon 'mijn kledingstyle' dragen. Ik zie ineens opties! Haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ik had hetzelfde! Alleen vroeger was de variant met klittenband bij ons op school populair :p

   Verwijderen
 4. Ik vind ze voor mezelf niet leuk, maar bij anderen vaak wel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond de h&m sneakers die je bij je ootd aan had je wel heel leuk staan :)

   Verwijderen
 5. Heel gaaf! Ik hou van sneakers en deze zijn inderdaad erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gave sneakers, die wil ik ook wel voor de lente en zomer.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb zelf de Stan Smith met zebra print op de achterkant. Vind deze ook super leuk! Ben wel fan van deze trend!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, ik vond ze zo mooi dat ik ze gelijk opgezocht heb in een webshop! En yay, ik heb ze nu ook besteld <3 ik kan niet wachten tot ze binnen zijn

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! <3 En wat een geluk dat ze ze nog hadden in die webshop!

   Verwijderen
 9. Je schoenen zijn superleuk! Ik hou van Adidas <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Normaal vind ik sneakers niet zo mooi maar deze zijn best leuk!

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Echt leuke sneakers, dat het vroeger in de mode was snap ik maar nu 2015 draagt iedereen ze nog ik zocht deze schoenen al maar wist de naam niet gelijk opgezocht. En je kan ze leuk combineren met een BF coat met Ripped jeans/Boyfriend jeans eronder. Trouwens wat een leuke blog heb je :) ik ben sinds kort ook begonnen met bloggen over mode.Als je wilt kun je een kijkje maken http://aestlaunder.blogspot.nl/ ziet er nog niet heel proffesioneel uit maar tips geven kan altijd :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je compliment! Ik vind het ook altijd leuk om deze gympen te combineren met mijn bf jeans of juist heel vrouwelijk met een kokerrok :)

   Verwijderen
 12. Pretty, ze blijven mooi he! Moest eerst wel even wennen aan die bobbel binnen in de schoen, maar wat zitten ze lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha ik had precies hetzelfde! Maar ze lopen heerlijk <3

   Verwijderen
 13. Wauw, wat zijn ze leuk! Zodra mijn maat weer op voorraad is, ga ik ze ook bestellen!

  Leuke blog heb je trouwens! Toevallig ben ik vandaag bij je site terecht gekomen, doordat ik op Google naar de Superstars zocht ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Aaah ik hou van deze schoenen, super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind ze zo vet! Helaas kan ik deze echt nergens meer vinden en daar baal ik zo van...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Zo gaaf, vandaag elke schoenenwinkel in de stad afgegaan.. zonder resultaat :c

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM