Mijn ervaring met Uzuma juice

Zoals jullie in mijn Photo Diary konden lezen mocht ik het programma Steady van Uzuma Juice uitproberen! Vijf dagen lang vier sapjes per dag ter ondersteuning van je energiebehoefte. Benieuwd hoe het programma mij beviel en wat ik van de sapjes vond? Lees dan snel verder!


Bezorging
De 21 sapjes werden bij mij thuis afgeleverd in een enorme doos. Hij was amper te tillen dus nieuwsgierig maakte ik de doos open. De sapjes waren nog helemaal bevroren, super! Om de voedingswaarden van de sapjes optimaal te behouden worden ze in een speciale EPS geïsoleerde dozen verstuurd. De sapjes blijven 21 dagen goed, doordat gebruik gemaakt is van het HPP-proces. Hierdoor  blijft de pure smaak van de ingrediënten behouden en de gezonde eigenschappen ervan. En dat zonder toegevoegde extra's! Alleen puur groene en fruit. 

De programma's
Bij Uzuma kan je kiezen uit vier verschillende programma's, namelijk Slim (bij zwaar overgewicht), Steady (bij licht overgewicht of als je op gewicht wilt blijven, Fit (voor een energiek leven) en Detox (om je lichaam te reinigen). Ik heb zelf gekozen voor Steady, ik hoef niet af te vallen en ben blij met mijn gewicht, maar kon wel wat extra vitamines gebruiken na de 'slechte' decembermaand. 

Programma Steady
Je bepaalt zelf hoeveel dagen je het programma volgt. Dat hangt ondermeer af van je wilskracht en doel. Tijdens dit programma worden 2 van de 3 dagelijkse maaltijden door sap vervangen. Het idee achter het programma is het opbouwen van een rijke, maar caloriearme, gebalanceerde voeding. Wanneer dit wordt gecombineerd met dagelijkse, gezonde maaltijden, wordt het lichaam voorzien van alle bouwstenen die het nodig heeft om op gewicht te blijven en algemene gezondheid en welzijn te stimuleren. Dit is mogelijk door de 100% rauwe, verse aard van onze sappen.
Verder is het ook de bedoeling dat je naast de sapjes nog 1,5 - 2 liter water/thee per dag drinkt. 

De sapjes
Van Uzuma krijg je uitsluitend puur, rauw sap, zonder conserveringsmiddelen of andere toevoegingen en boordevol vitaminen. Wat er in het flesje zit is dus 100 procent puur natuur! Eén flesje Uzuma slow juich bevat een voedingswaarde die overeenkomt met het eten van meer dan een kilo groente en fruit. Super gezond dus! Er zijn zeven verschillende smaken en ik heb ze allemaal uitgeprobeerd. 
Rise: met o.a wortel, ananas en appel. Vond ik heerlijk fris smaken.
▸ Aura: o.a. appel, spitskool en spinazie. Deze vond ik het minst lekker van de groene sapjes. 
▸ Fuse: o.a. appel, komkommer en rode biet. Ondanks de rode bieten, was deze best lekker.
▸ Karma: o.a banaan, broccoli en boerenkool. Deze vond ik erg lekker!
▸ Vibe: rode bieten, sinaasappel en wortel. Deze vond ik minder. Ik ben niet zo'n fan van rode bieten. 
▸ Zen: met o.a appel, avocado en spinazie. Deze vond ik ook heel lekker! Heel fris van smaak.
▸ Shine: Met o.a wortel, mango en cantaloupe. Lekker zoet. Een van mijn favorieten!
Je kan de sapjes in een progamma bestellen, maar ook gewoon los. Super handig voor als je ze een keertje uit wilt proberen!

Mijn ervaring
In het begin was het even wennen om niet 'gewoon' te ontbijten en te lunchen, maar een sapje te drinken. Maar na een dag was ik dit eigenlijk al gewend. Het programma met vier sapjes per dag beviel me eigenlijk prima. Ik nam de sapjes gewoon mee naar mijn werk en zette ze daar in de koelkast. Na het programma van vijf dagen merkte ik echt al verschil. Ik had niet meer zoveel honger tussen de maaltijden door en ook geen behoefte aan ongezonde snacks. Ik kon prima langs de snoep-automaat lopen op werk, terwijl ik daarvoor regelmatig zwichtte voor een heerlijke Kitkat of Twix haha. Twee liter water per dag drinken - naast de sapjes - vond ik ook goed te doen. De app van Uzuma heeft me trouwens goed geholpen bij het programma. Deze gratis app geeft namelijk precies aan wanneer je een sapje of water moet drinken. Echt een aanrader!

 Q: Ben jij al bekend met de gezonde sapjes van Uzuma? En wat is jouw favoriet?

CONVERSATION

8 reacties:

 1. Leuk om te lezen! Ik heb ze zelf ook mogen testen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk om hierover te lezen. Het ziet er een beetje vreemd uit, die groene sappen.
  Maar het lijkt mij erg leuk om het eens uit te testen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk artikel! Ik heb zelf een tijd geleden sapjes van Frecious besteld en die vond ik echt niet lekker. Misschien is dit wel wat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk om te lezen! Deze lijken me best apart, maar wel lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sommige smaken inderdaad een beetje vreemd, maar ze zijn wel lekker en gezond!

   Verwijderen

INSTAGRAM