Adidas originals sneakers

Na weken zoeken heb ik eindelijk de Adidas Superstar sneakers kunnen scoren in mijn maat! Iedere keer als ik ze zie staan in mijn kledingkast word ik weer helemaal blij! De sneakers lopen heerlijk en ik kan ze overal mee combineren. Ik ben er zelfs zo happy mee dat ik er eigenlijk nog wel een paar Adidas sneakers erbij zou willen. Kijk je met me mee naar inspiratie?

Maf eigenlijk als ik erover nadenk, want een paar jaar terug had ik nooit sneakers in mijn kast staan - mijn converse die ik kocht tijdens mijn citytrip naar Londen niet meegeteld. Ik was meer van de hakken, ballerina’s en laarsjes. Maar ik begin sneakers steeds meer te waarderen. Vooral omdat ze zo heerlijk lopen <3


Eigenlijk vind ik alle sneakers van Adidas heel gaaf! Vooral de Adidas Superstar sneakers met rood en blauw en de navy blauwe rechts onderin, met slangenprint rond het logo. Maar mijn favoriet is de Stan Smiths met zebraprint <3 Wisten jullie trouwens dat je online je eigen Adidas Stan Smiths kan ontwerpen? Je kan zelfs een gepersonaliseerde zool maken, hoe gaaf?!


Q: Welke Adidas Originals sneakers vind jij het leukst?


CONVERSATION

11 reacties:

 1. Ik vind ze tof! Weet nog dat ze een paar jaar geleden heel hip waren. Nu zijn ze weer helemaal back!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt hele toffe schoenen! Ik vind de zwarte het leukst en vind het zo jammer dat ik ze nergens in mijn maat kan vinden. x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! En ik las dat ze binnenkort weer aangevuld worden bij diverse webshops en winkels. Nog even geduld dus ;)

   Verwijderen
  2. www.otto.nl/adidas-originals/ !

   Verwijderen
 3. Ik vind de jouwe het leukst <3 Vooral omdat die zonder al teveel poespas zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah superleuk! Je kan ze ook overal mee combineren volgens mij, echt ideaal! Hopelijk ga je ze met veel plezier dragen !! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat tof dat je ze hebt, eindelijk! erg leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik heb een vraagje waar kun je de Adidas superstar met slangenprint vinden vind ze namelijk heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM