Rode blazer

Gisteren zijn we gezellig met de familie van mijn vriend uit eten geweest, want zijn oma was jarig. We hebben heerlijk gegeten bij restaurant Tafelen. Mijn h&m pakketje was gisteren bezorgd, dus ik heb gelijk mijn nieuwe rode blazer aangedaan. De kleur is echt prachtig! Verder droeg ik mijn basic zwarte jeans en v-neck shirt erbij. Oja en mijn nieuwe leren laarsjes <3
Nu ik het artikel schrijf kom ik erachter dat mijn hele outfit van H&M is, haha toevallig! Verder droeg ik ook nog mijn Mac Ruby Woo lipstick, die past mooi qua kleur bij de blazer en mijn zilveren Michael Kors horloge. 

Het grijze shirtje - die jullie gisteren in mijn post konden zien - zat ook in mijn pakketje maar die was helaas te klein! Zo jammer altijd met die maten bij H&M. De ene keer heb ik XS van een t-shirt en de andere keer S. Hebben jullie dat ook dat die maten steeds verschillen?
Restaurant Tafelen in Middelburg is trouwens een aanrader! Ze hebben er alles, van vis tot vlees, van sushi tot wok en van bakplaat tot bbq. En ze hebben een heerlijke toetjesbar! hihi. 

CONVERSATION

14 reacties:

 1. Wow, ik heb er zin in....in Tafelen. Maar mijn dochter vertelde dat je er niet op zondag heen moet omdat het dan te druk is.
  Wat een enorm leuk rood colbertje. Het staat je prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha! Ik droeg vroeger echt exact deze outfit zo vaak! Moest die rode blazer maar weer eens uit de kast halen..!
  Overigens; nergens verschillen de maten zó veel als bij H&M! grrr...

  XO MK.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oooo Tara nu wil ik die blazer helemaal hebben!

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM