Meest gelezen artikelen van dit jaar

Mijn blog bestaat nu bijna twee jaar en ik zou niet meer zonder kunnen. Ook 2014 was weer een heerlijk blogjaar. Ik heb veel leuke collega-bloggers ontmoet, mocht naar persevents, ontving mooie producten om te reviewen en kreeg veel lieve mailtjes en comments van lezeressen <3 
Kijk je mee naar mijn 10 best gelezen artikelen van dit jaar? 

▸ Jawbone Up24: Ik mocht twee weken de Jawbone UP24 uittesten. Dit is een armband die al je bewegingen volgt en bijhoudt hoeveel je beweegt, eet en slaapt op een dag. Het armbandje is gekoppeld aan je telefoon via bluetooth en stuurt de gegevens door naar een app. Ik heb er veel nieuwe inzichten door gekregen en werd er extra door gemotiveerd om meer te bewegen. Ik denk dat het heel nuttig is voor mensen die hun levensstijl willen veranderen.

Herfst inspiratie:Na een paar maanden zon, zee en strand vond ik het wennen om weer herfstkleding aan te moeten in september. Daarom zocht ik op mijn favoriete fashionblogs naar inspiratie. Mijn artikel werd erg veel gelezen, dus misschien hadden jullie ook wat herfst-inspiratie nodig? 

Uggs bij Mediamarkt: Dit artikel werd ook heel vaak bekeken. Mediamarkt hield in oktober weer de actie Gekkenhuis en ze boden uggs aan voor 99 euro. Ik wilde zelf ook graag een nieuw paar, maar alles was een paar minuten na openingstijd al uitverkocht. Achteraf zag ik wat filmpjes voorbij komen op YouTube, mensen gingen bijna met elkaar vechten om een paar schoenen!

▸ Citytrip naar Londen deel 1 & deel 2: Begin februari boekte ik een citytrip naar Londen. Wat een heerlijke stad is dat toch! De perfecte combinatie van sightseeing en shoppen. Ik geef in mijn artikel tips voor de goedkoopste vlucht, trein/bus en hostel en ik laat zien wat ik gekocht heb bij Victoria's Secret, Dorothy Perkins en Primark. 

VS bij Etos: Dit jaar begon Etos met het verkopen van bodylotions en bodysprays van Victoria's Secret. Wat een goed idee! Ik heb al verschillende lotions en sprays aangeschaft en ben er super blij mee. Ze zijn zelfs goedkoper dan als je ze online besteld bij de webshop van VS. 


Primark shoplogs: De shoplogs van Primark worden altijd goed gelezen op mijn blog. Logisch, want Primark is ook een super leuke winkel! Ik had dit jaar het geluk bij twee openingen aanwezig te mogen zijn, namelijk Rotterdam Zuidplein en Den Haag. Dat was een geweldige ervaring!

Winkelen bij H&M: Een van mijn vaste rubrieken, die ook veel gelezen wordt. De pasvorm bij H&M verschilt nogal en soms staat een jurkje heel anders dan verwacht, daarom heb ik twee jaar geleden deze rubriek bedacht. 

Photodiary: Persoonlijke verhalen worden ook altijd goed gelezen. Zo zette ik een plog online van mijn vakantie naar Bonaire en Curacao afgelopen zomer. Die werd het beste gelezen van alle diaries. Vanaf 2015 ga ik weer regelmatig Photodiary's posten. Beloofd!

Sylvie Meis Collection: De langverwachte collectie van Sylvie Meis by Hunkemöller kwam begin november in de winkels te hangen. Ik scoorde een prachtige kimono waar ik nog steeds heel blij mee ben!

Michael Kors tas: Michael Kors is mijn favoriete tassenmerk. Ik wilde al heel lang een mooi exemplaar aanschaffen en bestelde in juni twee verschillende maten van de Jetset Travel tote. Ik besloot de grotere maat te houden, omdat daar mijn Macbook mooi in paste. 

Q: Wat was jouw favoriete artikel van 2014?


bron foto 1/2/3/4

CONVERSATION

6 reacties:

INSTAGRAM