10 feelgood momenten deze Kerst

Hopelijk hebben jullie fijne Kerstdagen achter de rug! Ik heb twee heerlijke dagen gehad, vol gezelligheid en lekker eten. En ik ben echt enorm verwend met leuke cadeautjes <3 
Vanaf kinds af aan ben ik al dol op Kerst. Iedereen is vrolijk, de lampjes en kaarsjes overal zijn super gezellig en het is fijn dat je twee dagen samen met de mensen die je lief hebt kan doorbrengen. Zelf heb ik er ook even bewust voor gekozen zo min mogelijk op mijn telefoon te kijken (sorry ook geen blogposts) en heerlijk te genieten van alle gezelligheid.

♡ Kerst begon voor mij al een beetje toen ik woensdag aan het einde van de middag klaar was met werken. Ik stapte in de bus naar huis en werd direct vrolijk. De buschauffeur had een kerstmuts op, had lichtjes door de bus gehangen en draaide kerstmuziek. Bovendien mocht iedereen gratis meerijden. Wat een leuk gebaar en gezelligheid!

♡ Samenzijn met mijn vriend en (schoon)familie is tijdens Kerst voor mij heel belangrijk. Lekker kletsen, herinneringen ophalen, eten en gezelligheid. En even een momentje nemen om dankbaar te zijn voor alles, waardering uit te spreken naar elkaar en het niet als vanzelfsprekend te zien <3
♡ Ik heb twee dagen heerlijk gegeten tijdens de Kerst! Eerste Kerstdag hadden mijn opa en oma voor ons gekookt. We begonnen met een amuse, daarna zelfgemaakte kippensoep, gevolgd door kalkoenmedaillons met spek, schorseneren en aardappelkroketjes. En ijs en bavarois als toetje! Jummie! Tweede Kerstdag hebben we heerlijk gegeten bij mijn schoonouders. We aten rosbief met stroganoffsaus, allerlei verse groenten en Pommes Duchesse. En als toetje had mijn schoonzus zelf een heerlijke ijstaart gemaakt met aardbeienijs. Ik heb genoten van al het lekkers!

♡ Voor de kerstbrunch had ik verschillende lekkere dingen in huis gehaald; luxe broodjes, salades, croissantjes en verse sapjes. Heerlijk vind ik dat om op het gemakje te ontbijten tijdens Kerst met allerlei lekkers en kerstmuziek op de achtergrond. 

♡ Wauw ik ben zo verwend door iedereen met prachtige cadeautjes! Vooral mijn ouders hebben me enorm verrast. Zoals jullie misschien gelezen hadden op mijn blog heb ik begin dit jaar de Michael Kors jetset travel tote gekocht. En nu kreeg ik gisteren van mijn ouders een prachtige bijpassende Michael kors portemonnee! Ik ben nog steeds sprakeloos en super blij met mijn cadeau! Verder kreeg ik van mijn ouders en schoonfamilie een abonnement op Cosmopolitan, een warme sjaal, Risk en allerlei leuke spulletjes voor in huis. Zo lief allemaal <3


♡ Nu ik weer veertig uur per week werk waardeer ik het extra als ik uit kan slapen. Zo fijn om geen wekker te hoeven zetten. Zo ook deze dagen tijdens Kerst. Vier dagen weekend en uitslapen is heerlijk <3

♡ Ik ben dol op warme chocolademelk met slagroom als het koud is buiten. Lekker een filmpje kijken samen (Home Alone deel 1 haha), de verwarming aan en lekker veel slagroom op mijn choco! Soms doe ik ook van die mini-marshmallows op de slagroom. Lekker zoet :)

♡ Kerstmuziek, i love it! Ik luister het meestal al twee weken voor Kerst. Skyradio benoemde zichzelf tot the Xmas station en draait non stop kerstliedjes! En als afwisseling hadden we zelf de kerst-cd van Michael Bublé opstaan. Heerlijke nummers vind ik dat!♡ Ik hou van spelletjes! Vooral in de winter als het koud en regenachtig is buiten. Van mijn schoonzus hebben we Risk gekregen en dat hebben we ook gelijk gespeeld gisteren. Helaas had ik niet gewonnen (mijn vriend wel). Dus volgende keer beter! Ik wil een revanche haha. 

♡ Ik ben echt super blij met onze kerstboom, hij is mooi groen en past perfect naast ons tv-meubel. Een kerstboom in huis geeft toch net wat extra sfeer. Ik zou hem bijna het hele jaar door laten staan, zo gezellig vind ik het haha <3

Helaas is Kerst voorbij gevlogen, maar we kunnen nu met zijn allen uitkijken naar Oud & Nieuw! Hoe zijn jullie Kerstdagen geweest?


CONVERSATION

14 reacties:

 1. Klinkt alsof je het heel gezellig hebt gehad! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kerst is erg gezellig geweest, alleen jammer dat er toch ook mensen moeten werken en er niet bij kunnen zijn. Politieagenten, buschauffeurs, etc moeten gewoon aan de slag. Ik heb een e-reader gekregen en ga 'm zo eens uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was super! Vooral de wekker niet zetten eigenlijk helemaal niet op de tijd letten was heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. klinkt als een super leuke kerst, die van mij was ook geslaagd ! wat hou ik van deze tijd maar ook soms wel blij als het voorbij is

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat fijn dat je ook een leuke Kerst hebt gehad! En ik snap wat je bedoelt hoor, het zijn vaak twee enorm drukke dagen!

   Verwijderen
 5. Klinkt erg tof! Ik vind het ook heerlijk om samen met mn vriend te genieten van de kerstfilms! Ook het uitslapen kan ik ook erg waarderen sinds ik fulltime werk! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was een heerlijke Kerst! Fijn he om lekker op de bank kerstfilms te kijken <3

   Verwijderen
 6. Stuk voor stuk heerlijke momentjes aan de kerst! <3

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM