Nieuwe bronzer

Bronzer is een van mijn favoriete make-up producten en ik gebruik het dan ook vrijwel dagelijks. Ook in de winter, want ik vind het fijn als mijn huid dan toch een beetje een zomerse glow heeft. Zaterdag kocht ik deze mooie bronzer bij Etos. Benieuwd wat ik ervan vind?
 

De verpakking is eigenlijk heel basic, maar wel compact zodat je hem makkelijk mee kan nemen. Het poeder heeft een goede pigmentatie, je hoeft namelijk maar een klein beetje op je kwast te doen voor een mooi resultaat. Zelf zou ik dit trouwens geen bronzer noemen, ik vind het meer een bronzer/highlighter/blush in één.  

Zonder flits / met flits

Meestal gebruik in een bronzer ook om te contouren of om overall iets bruiner te lijken. Daar is deze bronzer niet voor geschikt, door de glittertjes die erin zitten. Toch ben ik tevreden over deze bronzer. Het is een mooie kleur, voor een klein prijsje. 

Ik kocht de bronzer voor €4,95 bij Etos.


CONVERSATION

11 reacties:

 1. Ik vind hem ook echt heel mooi! Iedereen die er een review over schrijft vind hem mooi! :) Ik wil hem dus ook snel proberen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het is echt een aanrader deze bronzer :)

   Verwijderen
 2. Waaw! Hij is echt wel mooi. Lijkt mij een ideaal product om als blush te gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi! Om naar te kijken alleen ook al haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi! Ik heb laatst ook een bronzer bij Etos gescoord, ben er erg blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM