Christmas wishlist

Het lijkt nog ver weg, maar over 32 dagen is het al Kerst! Hoe vieren jullie deze gezellige dagen? Ik vier het altijd samen met familie en mijn vriend. Vaak doen we s'ochtends een heerlijke brunch, daarna iets gezelligs zoals een wandeling maken of een spelletje en s'avonds lekker koken en eten samen met familie.Vaak leggen we ook een cadeautje voor elkaar onder de kerstboom. 

Ik vind het altijd lastig om een cadeautje voor iemand te vinden, daarom heb ik een mooie wishlist samengesteld met allerlei leuke cadeautjes tussen de €5 en de €20. (haha oké de prachtige palette van Bobbi Brown niet meegeteld, maar die is zo mooi voor Kerst!)


The Body Shop brengt altijd speciaal voor de kerst een aantal heerlijke producten uit. Zo ook dit jaar, er zijn drie verschillende lijnen uitgebracht met lichaamsproducten met heerlijke geuren. Namelijk: Frosted Cranberry, Vanilla Brulee en Glazed Appel. Ik ben zelf dol op vanille, dus ik ben erg nieuwsgierig naar de Vanilla Brulee lijn. 
Verder hoor ik veel positieve reacties over de heerlijke kaarsen en waxmelts van Yankee Candle. Ook zij hebben weer heerlijke geuren uitgebracht, speciaal voor de wintermaanden en kerst. Waaronder de geuren Cranberry Ice en Snowflake Cookie. Vooral naar die laatste ben ik erg benieuwd.


CONVERSATION

15 reacties:

 1. Hele mooie wishlist meid, die geurkaarsen lijken mij zo lekker!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Ik ben ook erg benieuwd naar de nieuwe geuren van Yankee Candle :)

   Verwijderen
 2. Ik heb de waxtart van Yankee Candle Snowflake Cookie,dus kom die maar snel ruiken <3, siem

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke whislist! Die lipsticks lijken me erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Op mijn wishlist staat ook een mac lipstick, en dat palette ziet er super mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne wishlist! Ik wil eigenlijk ook nog wel wat van TBS vanilla brullee lijn proberen te scoren. Love vanilla! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Ja de collectie is limited edition, dus je moet snel zijn :)

   Verwijderen
 6. Ik vond Yankee Candle zo heftig ruiken altijd! Ik heb toevallig die EOS'jes :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze lijken me heerlijk voor de gezellige winteravonden thuis :) Hoe bevallen de eos lipbalms?

   Verwijderen
 7. Prachtige wishlist. Vooral die vaas vind ik erg tof…

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja de vaasjes van Hema zijn geweldig. Ze zijn er in vier verschillende maten :)

   Verwijderen
 8. Ik ben ook echt dól op vanille en al die producten van die lijn staan ook op mijn christmas list <3

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM