Interieur inspiratie

Op Pinterest kan ik uren doorbrengen op zoek naar inspiratie voor in huis. Ik hou van een wit met grijs interieur. En vind een zwarte en zilveren/gouden kleuraccenten erg mooi. Vorig jaar hebben we het hele appartement ingericht naar onze smaak. En als het aan mij lag ook weer een aantal keer veranderd haha. Ik kom zoveel mooie ideeën tegen op internet. Onderstaande foto's vind ik mooi :)
(Alle foto's komen van mijn Pinterest account. Maar herken je een foto van jezelf, 
dan zet ik graag de bron erbij. Dus laat het me dan even weten)

Q: Hoe ziet jouw droom-interieur er uit?

CONVERSATION

5 reacties:

 1. Wat een fijne inspiratie! Vind het echt prachtige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jup zo ziet mijn droom-interieur er uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh wauw!! Wat een prachtige inspiratie! Ik houd echt van dit soort interieurs!! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt wel een beetje mijn smaak ook, ik hou ook wel van deze kleurenkaart.

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM