Winter inspiratie

Ik vond het weer eens tijd voor een leuke inspiratiepost voor de winter. Met dat regenachtige weer van laatst heb ik de neiging om allerlei warme basics uit de kast te trekken. Terwijl er allerlei mooie outfits in mijn kast hangen, die prima kunnen met regen. Daarom tijd voor wat inspiratie :)

CONVERSATION

6 reacties:

 1. Wat een leuke outfits!! Ik weet nu zeker dat ik een zwarte trui of coltrui nog wil hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Een zwarte coltrui staat bij mij ook nog op mijn wishlist :)

   Verwijderen
 2. Hele mooie outfits, ik krijg hierdoor altijd zin om te gaan shoppen voor mooie vesten en winterjassen!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige inspiratie! Ik vind die outfit in het (helemaal) zwart erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne inspiratie! Ik moet alleen wel ietsjes meer aan, ik heb het altijd zo koud!

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM