Wereldmeisjesdag

 Vandaag is het alweer de derde editie van Wereldmeisjesdag. Op deze dag is wereldwijd aandacht voor de situatie van meisjes en de rechten die ze hebben. Deze keer werkt Free A Girl samen met L’Oréal Paris. Ze vragen aandacht voor deze meisjes door aan meiden te vragen om een selfie te plaatsen op social media waarbij je rode lipstick draagt. 

En daarbij de hashtag #omdatzijhetwaardis en @freeagirl te taggen. Je maakt daarmee kans op een YC Jewels pakket (van ambassadrice Yolanthe) en een make-up pakket van L’Oréal. 


Dit vond ik wel een geschikt moment om jullie mijn nieuwe Mac lipstick te laten zien, namelijk Ruby Woo. Ik kocht hem op vakantie in Curacao. En ik ben echt verliefd op de prachtige rode kleur!

Heb jij vandaag al een selfie geplaatst? En wat is jullie favoriete rode lipstick?

CONVERSATION

5 reacties:

 1. Oe dat is een mooie rode lipstick zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb nog niet zoveel van de actie gezien. De lipstick lijkt me super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou echt van deze lipstick, ik heb hem vorig jaar bijna iedere dag gedragen. Hij blijft zo lang op mijn lippen! Helaas zijn mijn lippen de laatste tijd erg droog, waardoor ik deze lipstick niet echt aandurf.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het is echt een fijne lipstick! Ik doe zelf altijd een laagje labello onder mijn lipstick, misschien dat het voor jou ook helpt?
   Liefs x

   Verwijderen

INSTAGRAM