Movie time

Ik heb in het vliegtuig op de heen-en terugweg twee mooie films gekeken. Namelijk 'The Fault in our Stars' en 'Walk of Shame'. Je kan beide nu op bol.com bestellen op dvd.


The Fault in Our Stars is de verfilming van de bekende bestseller. Het gaat over het aangrijpende verhaal van Hazel en Gus. Hazel is ongeneeslijk ziek en leert Gus kennen bij een praatgroep voor kankerpatiënten. Doordat ze beiden dezelfde humor en kijk op het leven hebben, groeien ze naar elkaar toe. En worden ze verliefd. 

Ik had al heel veel gehoord over het boek en over de film. En hij voldeed aan alle verwachtingen. Wat een prachtige en ontroerende film. Hij had van mij ook nog veel langer mogen duren, want je hebt helemaal niet door dat je naar een film van twee uur zit te kijken. En hij blijft je nog een hele tijd bij. 
Nu wil ik ook nog heel graag het boek gaan lezen, omdat ik het boek vaak net wat mooier vind dan de verfilming. 

Walk of Shame gaat over journaliste Meghan Miles. Ze droomt er van om nieuwslezeres te worden voor een grote tv-zender. Nadat ze gedumpt is door haar verloofde en haar droombaan aan haar neus voorbij ziet gaan, nemen haar vriendinnen haar mee voor een avondje stappen. De avond eindigt met een onenightstand met de knappe barman. Als ze de volgende ochtend haar voicemail afluistert, hoort ze dat ze toch nog kans maakt op haar droombaan. Gehaast verlaat ze het huis in haar gele uitgaansjurkje, vergeet haar telefoon, en komt er buiten achter dat haar auto is weggesleept met haar geld en id erin. En terug naar binnen kon ook niet meer. Ze heeft slechts acht uur om op tijd op haar werk te komen voor het gesprek, maar moet eerst zien te overleven in het gevaarlijkste deel van Los Angeles. 

Ik had eerlijk gezegd niet zoveel verwacht van deze film. Maar hij was echt geweldig! Ik heb de hele tijd moeten lachen om de onverwachte dingen die gebeurden. Elizabeth Banks is zo'n leuke actrice. Ze speelde de rol van verslaggeefster Meghan heel goed. Het einde was ook niet voorspelbaar, wat ik ook een pluspunt vind. Aanrader dus! :)

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Heb jij deze films al gezien? En wat vond je ervan?

CONVERSATION

6 reacties:

 1. Walk of shame zou ik heeeel graag eens willen zien, staat hoog op mijn lijst!
  the fault vond ik echt prachtig, vond m niet voorspellend - had het boek niet gelezen - en dat is vaak wat ik goed vind aan een film. Wanneer het totaal anders loopt dan dat je gaat denken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Walk Of Shame is zo'n hilarische film, echt leuk! TFIOS heb ik nog steeds niet gezien.. Nog steeds een keertje kijken dus! (P.S. Doe jij al mee met mijn winactie?)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. The fault in our stars was inderdaad heel mooi! Walk of Shame ga ik even onthouden. Lijkt me erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tfios is een prachtige film!
  Ik zou ook heel graag het boek eens lezen!

  Liefs,
  Eva ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk stukje! Ik heb ze allebei gezien, totaal andere films maar allebei leuk op hun eigen manier! Ik heb op mijn blog ook net een stuk geschreven over de film Boyhood, heb je die al gezien?
  http://22dingen.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM