Autumn boots

Aan het eind van de zomer begint bij mij altijd weer de zoektocht naar het 'perfecte paar laarzen' voor de herfst en winter. Ik struin menig webshop af om een paar schoenen te vinden dat er super uitziet máár ook nog eens heerlijk warm is. Dat is altijd het lastigst vind ik. Of ze zijn heerlijk warm (zoals mijn uggs), maar zien er niet zo mooi uit. Of ze zijn prachtig, maar ik heb de hele winter koude voeten. Oja en wat het perfecte paar boots nog beter maakt? Als het binnen mijn budget past haha.


Winkels waar ik meestal slaag voor laarzen zijn Zara, Mango en H&M. Hieronder heb ik een collage gemaakt van mijn favorieten van dit moment. 


Wat zijn jouw favorieten?

CONVERSATION

4 reacties:

 1. Die van Shabbies vind ik wel heel erg leuk :) jammer dat ze alleen zo duur zijn, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zijn ze leuk, 1 en 9 zijn stiekem wel mijn favoriet!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 2, 7 en 10 zijn mijn favorieten! Wat een leuke keus heb je gemaakt en bijna allemaal heel betaalbaar.

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM