FASHION - New Balance sneakers

Ik wil al een tijd zwarte New Balance sneakers, want ze lopen heerlijk. Alleen ze waren overal uitverkocht. Gisteren kreeg ik een mailtje van de webshop Sarenza, dat er weer nieuwe New Balance op voorraad waren, waaronder deze prachtige zwarte ❤︎


Ik bestelde ze gisteren en kon ze vandaag al ophalen bij het DPD-servicepunt. Snelle service!
Ik had ze in de winkel gepast in maat 38. En dus ook in deze maat besteld. Alleen ik vind deze toch iets te klein vallen nu ik ze in huis heb. Daarom heb ik nogmaals besteld, deze keer in maat 38,5. Dat is een maat groter dan dat ik normaal heb. 

Wat vind jij van New Balance sneakers?

CONVERSATION

5 reacties:

 1. Ah gaaf! Ik ben gek op New Balance. Mooi exemplaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk die schoenen! Wil ze ook heel graag, vind ze steeds toffer worden! PS: ik kom ook uit Zeeland! Groetjes, Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn super leuk! Ik wil ook zeker nog New Balance sneakers voor de herfst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor New Balance ga ik altijd naar Coco in Middelburg,super uitzoek love them:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke schoenen! Mag ik vragen welke maat jij normaal van schoenen hebt? Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM