Hema #29

De nagellak van Hema vind ik erg fijn. Dus toen ik daar gisteren was, om nieuwe nagellakremover te halen, heb ik een paar nieuwe kleurtjes aangeschaft voor de herfst. Eén van deze lakjes is deze mooie zacht grijs. Het is nummer 29 genaamd 'Speedy Grey'. 


Hij droogt heel snel, dus mijn nagellak ziet er een beetje bobbelig uit helaas. Ik lak altijd mijn nagels tijdens het series kijken (want alleen dan kan ik lang genoeg stil zitten zodat mijn nagellak droogt)
Maar het was echt super spannend (PLL) dus ik had af en toe even een lakpauze.


Het lakje is 7ml.


Wat is jouw favoriete kleur nagellak voor de herfst?

CONVERSATION

4 reacties:

 1. De kleur is wel erg mooi, jammer dat hij wat bobbelig opdroogt. Ik houd voor de herfst wel van warme rood-bruin tinten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind het wel een mooi kleurtje! spijtig dat ie zo raar opdroogt

  Liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi kleurtje! Ik vind donkere grijs en bruin tinten ook prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM