Nieuwe agenda

Ondanks dat mijn iPhone een ingebouwde agenda heeft, vind ik het toch altijd wel fijn om een 'echte' agenda te hebben. Hierin schrijf ik al mijn afspraken voor werk op & verjaardagen etc. Ik kocht deze agenda voor maar €0,95 (!) bij de Action. En ik ben er heel blij mee. Het notitieboekje kocht ik voor €1,39. Hierin schrijf ik altijd mijn to-do lijstjes. De binnenkant van de agenda is neon-roze.Gebruik jij nog een 'echte' agenda? Of zet je alles in je telefoon? 

CONVERSATION

12 reacties:

 1. Leuke agenda en leuk notitieboekje! En echt geen geld hè bij de Action? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke agenda, wat een koopje! Ik heb er wel een gekocht met het doel hem te gebruiken, haha :P. Maar of het gaat lukken..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De agenda heb ik ook maar met een andere cover, ik heb bij de action nog een agenda gekocht omdat ik niet kon kiezen haha :D Voor die prijs kan je het niet laten liggen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Agenda's zijn ook zo veel makkelijker dan de telefoon ;) Echt leuke aankopen hoor!

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Altijd zo'n mooie agendaatjes bij Action he! Ik verkies ze ook nog altijd boven de kalender op mijn telefoon :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een toffe agenda! Ikzelf verkies ook altijd een papieren agenda boven een digitale agenda. Ik ben altijd dol op de agenda's van HEMA! Ik baal er alleen altijd van dat de leukste agenda's daar vaak een ringband hebben. Leuke post!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik gebruik ook nog steeds een echte agenda. Op de een of andere manier geeft dat me veel beter overzicht dan de agenda in mijn telefoon. Ik vind dat bladeren gewoon erg fijn :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Awww such a cute agenda :)
  You are welcome to check out my blog -- http://www.mlleepaulettegirl.com/
  Message me on insta -- insta@mlleepaulettegirl.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Do you want folow each other via bloglovin? Let me know.♥ Link: http://www.bloglovin.com/blog/3947784

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM