FASHION - Michael Kors

De Michael Kors Jetset Travel Tote stond al super lang op mijn wishlist. En dan vooral de bruine variant. Ik volgde hem al een tijdje op de website van de Bijenkorf, maar daar was hij telkens uitverkocht. Tot vorige week, toen kreeg ik een mailtje dat hij weer op voorraad was.. En toen kon ik het niet laten om hem te bestellen! Mijn stage-periode zit er bijna op, dus het was een cadeautje aan mezelf :) 


Alleen nu spotte ik op de website van Omoda een iets kleinere variant, en toen sloeg de twijfel toe. Ook deze bestelde ik, zodat ik de tassen goed met elkaar kon vergelijken. 

Dit is de tas van Omoda. De Michael Kors luggage. Deze kan helemaal dicht met een rits, wat ik een groot voordeel vind. Toch vond ik deze iets te klein. Ik neem altijd veel spullen mee naar school en werk, dus heb een grote tas nodig. Bovendien vond ik de hengsels vrij kort en mijn Macbook paste er niet in. Ik heb deze tas retour gestuurd, omdat ik hem te klein vond. Ik bestelde hem hier.

En hier mijn nieuwe aanwinst, de medium Travel Tote. De tas is zo handig voor school en werk! Hij heeft drie grote vakken, waarvan een met een rits. Verder nog een aantal kleine vakjes en een koortje voor mijn huissleutel. Dat vond ik ook een voordeel, want die ben ik altijd kwijt in mijn tas. 
Het grote vak met rits gebruik ik voor mijn Macbook, deze zit hier goed beschermd en afgesloten in.
Ik bestelde de tas hier. Hij is er ook nog in het zwart en donkerblauw.

Verschil in hoogte. 


Welke tas staat er nog op jouw wishlist?

CONVERSATION

6 reacties:

 1. Erg mooie tassen! Ik heb ook altijd grote tassen nodig voor school, super praktisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige tassen! Ik hoop nog eens een MK tas (liefst ook Jetset of Selma) in de sale te scoren

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een prachtige tas! Heel veel plezier ermee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had ook voor de grotere tas gekozen. Prachtige tas en een mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh wat mooi! Een Michael Kors tas staat ook nog op mijn verlanglijstje! :)

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM