FASHION - Winkelen bij h&m

Gisteren was ik nog lekker een dagje vrij van stage, dus ik was even de stad in geweest. Ze hadden weer een aantal leuke nieuwe items bij H&M. Ook heel veel leuke bikini's trouwens! Het jasje hierboven lijkt op een jasje die ook in de herfst/winter '13 collectie zat, alleen toen was hij rood. Benieuwd naar de andere items?Wat zijn jouw favorieten van deze week?

CONVERSATION

8 reacties:

 1. Die jurkjes zijn leuk, wat een gave blazer!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie items heb je gekocht! Het jurkje met bloementjes is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat jasje en het groene jurkje vind ik super leuk!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het bloesje met de paarse ruitjes super leuk! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat bloemenkleedje vind ik lekker vrolijk :)

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM