FASHION - Klaar voor het strand

Afgelopen weekend was het heerlijk warm weer. En dat betekend naar strand! Zondag was mijn eerste stranddag, want zaterdag moest ik werken. Maar ik had mijn kledingkast & badkamerkast nog niet 'zomerklaar' gemaakt, dus het was flink zoeken naar al mijn strandspullen. Ik ben ook nog steeds mijn strandhanddoek kwijt.. Die zal nog wel ergens bij mijn ouders liggen denk ik. 

Op de website van h&m hebben ze hele leuke badlakens, in effen kleuren maar ook printjes en met teksten. De zwarte handdoek hierboven vind ik zo gaaf! I ♥ pineapples :)

Alle items zijn van h&m, behalve de donkerblauwe tas. Deze is van Mango.


Heb jij je 'zomergarderobe' al compleet?

CONVERSATION

2 reacties:

  1. Ziet er leuk uit! Ik heb ook een aantal typische zomerse accessoires.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk! Leuke blog heb je, die handdoeken zijn echt leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM