FASHION - Sport wishlist

Ik heb twee sport-outfits, maar ik was nog op zoek naar wat leuke nieuwe items. Die kwam ik tegen bij Adidas, Nike, H&M en Forever21. En zoals je ziet ben ik dol op felle kleurtjes, want dat geeft me een vrolijk gevoel. En dat wil ik graag hebben tijdens het sporten. Wie sport er nu niet liever in een leuke outfit?


Waar koop jij je sportkleding? En waar sport jij het liefst in?

CONVERSATION

6 reacties:

 1. I have to buy the Nike shoes you have posted!! I love them :D

  http://glamcicci.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier word ik zo hebberig van haha. Heel leuk zo bij elkaar!
  http://maketodayamazingblog.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie wishlist. Ik ben dol op sportkleding uitzoeken. Ik shop mijn sport outfits vooral bij H&M!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk artikel, vooral omdat ik ben net begonnen met hardlopen. Ik heb mijn kleding bij Bristol gekocht, voornamelijk omdat het goedkoop is. Ik wil zeker een keer bij de forever21 kijken zodra de gekte daar wat overgaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke wishlist, ik vind vooral de sokken geweldig en die koraal met roze top

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die oranje-roze top is geweldig! Ik sport niet, doe alleen yoga. Dus een trainingsbroek en shirt! Zou wel wat leukere sportkleding willen hebben. Dit zijn erg leuke items!

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM