FASHION - Espadrilles

Vorig jaar werden er al veel espadrilles gespot op de catwalk bij ontwerpers, dit voorjaar zet deze trend door. Mij hoor je niet klagen, want ze zitten heerlijk comfortabel. En verder zijn ze er in allerlei vrolijke prints, dus voor elk wat wils. Mijn favoriet is de espadrille met aztec print van h&m. Maar de navy kleurige van Asos vind ik ook leuk!

Welke vind je het leukst? En heb jij al espadrilles aangeschaft?

CONVERSATION

3 reacties:

  1. Die van j. crew zijn tof! Is dat merk ook in Nederland te koop?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben zelf niet zo van de espadrilles, maar die rechtsboven & rechtsonder zijn wel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Eerlijk gezegd vind ik espadrilles niet zo mooi, haha. Maar de printjes zijn wel leuk! X

    BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM