2 maanden met Clarisonic

Ik heb nu twee maanden mijn Clarisonic Mia2 en ik ben er nog steeds blij mee. Benieuwd hoe ik afgelopen tijd mijn Clarisonic ervaren heb?


Na ongeveer 2 weken elke dag de Clarisonic gebruikt te hebben op stand 1, begon mijn huid onzuiverheden te vertonen. Ik heb wat research gedaan en ik kwam erachter dat meer meiden hier last van hadden. Je huid kan namelijk 'te schoon' worden door het gebruik, waardoor de bovenste huidlaag zwak wordt. Deze huidlaag beschermd je tegen schadelijke stoffen en beperkt het waterverlies. Hierdoor ontstaan huidproblemen zoals puistjes en roodheid. 

 Daarom ben ik een weekje gestopt met het gebruik ervan. Hierdoor knapte mijn huid weer wat op. En nu gebruik ik de Clarisonic om de dag en dit bevalt prima!
Verder gebruik ik al twee maanden hetzelfde borsteltje. Volgende maand is hij wel toe aan vervanging. Een nieuwe kost 25,00 euro. 
Waar ik me vooral over verbaas is de houdbaarheid van de accu van de Clarisonic. Ik heb hem nu twee keer opgeladen in de tijd dat ik hem gebruik. Echt een pluspunt!
Ik hou ook echt van het schone gevoel na gebruik van de Clarisonic. Ook heb ik het idee dat mijn serum en nachtcrème beter worden opgenomen na gebruik van de Clarisonic. 

Heb jij een Clarisonic? En hoe vind je hem bevallen?

CONVERSATION

3 reacties:

 1. Ik heb er eigenlijk nog nooit van gehoord maar het lijkt me ideaal. Wat is de prijs van de Clarasonic? Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. heey, in mijn vorige blogpost kan je alles teruglezen over de Clarisonic: http://zeeuwsmodemeisje.blogspot.nl/2014/03/new-in-clarisonic-mia-2.html
   Liefs

   Verwijderen
 2. Ik heb de Visapure geprobeerd maar mijn huid is veel te gevoelig voor zo'n apparaat. Jammer want het lijkt me echt een toevoeging.

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM