REVIEW - Revitalash

Nadat ik een artikel gelezen had in de Grazia een aantal jaren geleden, was ik al nieuwsgierig naar Revitalash. Alleen ik geloofde niet dat het werkte. Toch bleef het in mijn hoofd zitten, want wie wil er nu niet prachtig lange wimpers? Ik ontving vorige week een sample van Revitalash en ik kan niet wachten om het uit te gaan proberen.

Revitalash is een wimperconditioner die je elke avond voor het slapen gaan aanbrengt. Je brengt een dun doorzichtig lijntje aan op je wimperrand. Revitalash beweert dat je binnen twaalf weken een zichtbare verbetering aan je wimpers kan zien. 
Ik probeer het product nu net een weekje, dus ik kan nog geen resultaten laten zien. Dat kan pas na een week of 8 denk ik. Maar ik ga jullie op de hoogte houden. 

De kleinste verpakking van Revitalash van 2 ml kost 74,95 euro. Wanneer je het drie maanden gebruikt, kan je het daarna als onderhoud enkele keren per week blijven gebruiken. Als je helemaal stopt met het gebruik, dan zal je ook weer kortere wimpers krijgen. Dit komt omdat je wimpers zich een voor een vernieuwen, en als je dus stopt met ze te verzorgen met Revitalash. Worden ze weer zoals ze eerst waren. 
Bezoek www.revitalash.nl voor meer informatie en verkooppunten.

Is Revitalash iets wat je graag zou willen uitproberen?

CONVERSATION

1 reacties:

  1. Ik ben zo dom geweest om deze sample weg te gooien, haha! Helaas, want ik hoor er echt goede verhalen over.

    BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM