Mijn favorieten tag IIII

Mijn laatste favorieten tag was alweer 2 maanden geleden. Dus weer tijd voor een nieuwe! De andere delen kan je hier terug lezen (deel I, deel II en deel III)

Favoriete winkel:
Ik vind de nieuwe lente collecties van Zara en H&M erg mooi, dus daar ga ik zeker nog een aantal items aanschaffen.

Favoriete eten:
Maaltijdsalade met stokbrood en tapenade. (vooral de zoet-pikante tapenade van AH is lekker!)
De maaltijdsalade maak ik altijd weer anders, maar meestal met sla, paprika, tomaat, komkommer en gerookte kip.
Favoriete snack: 
Stukjes appel met kaneel en honing.

Favoriete beautyblog:
De blog van Miss Lipgloss blijft denk ik wel mijn favoriet. Maar ik kijk ook graag op: BeautylabMadam Lotte & Lotte Loves Beauty.
Favoriete artiest:
Ik ben echt fan van John Legend. Ik vind al zijn muziek geweldig. Ik zag twee weken terug een interview met hem in het Nederlandse programma College Tour. Een aanrader om even terug te kijken. Ik baal wel dat zijn concert-tour alleen in Amerika & Canada is. Hopelijk staat er volgend jaar een concert in Europa op de planning.  

Favoriete serie:

Mijn absolute favoriet blijft toch wel The Vampire Diaries + de spin-off The Originals. Verder zijn er ook twee nieuwe series die ik graag kijk, namelijk The 100 en Star-Crossed. Aanraders :)Favoriete film:
Een tijdje terug heb ik de film 12 Years A Slave gezien in de bioscoop. Wat een prachtige, maar heftige film is dat. Heel de zaal was stil na de film, heel indrukwekkend.

Favoriete make-up product:
Mijn nieuwe bb-cream van Guerlain, de Lingerie de Peau Beauty Booster. Deze is echt geweldig! Hij geeft een mooie dekking, blijft lang zitten en bevat een SPF.


Favoriete stad:
Ik wil binnenkort nog graag een keertje gaan winkelen in Eindhoven, want ik ben benieuwd naar de Primark daar. Mijn favoriete buitenlandse stad is Londen, daar heb je de perfecte combinatie van sightseeing en winkelen.

Favoriete boek:
Ik heb deze week het boek 'Zes maanden zonder' uitgelezen. Een leuke chicklit die je lekker in het zonnetje kan lezen. Verder ben ik gisteren begonnen in: 'De bibliothecaresse van Auschwitz' van Antonio Iturbe. Lijkt me een prachtig boek, dus ben benieuwd. 


Heb jij nog leuke tips voor recepten, boeken, series, steden etc? Ik hoor het graag! :)

CONVERSATION

1 reacties:

  1. Its amazing that though I do not know the language. I got almost everything!! :) Cool post!

    BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM