Kleine Xenos shoplog

Ik kom graag bij Xenos. Ze hebben daar veel leuke spulletjes voor in huis. Ik wilde wat meer kleur in de woonkamer, want nu hebben we veel grijs en wit. Ik heb wat items in turkoois, paars en blauw toegevoegd. Ik ben nog op zoek naar lila kussens, iemand een tip? :)

Deze schattige vaasjes waren er in allerlei kleuren. 

Kaarsen zijn deze week in de aanbieding bij Xenos :)


Heb jij veel kleur in de woonkamer? En waar koop jij graag spulletjes voor in huis?

CONVERSATION

9 reacties:

 1. Prachtige items, hele leuke aankopen!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke dingetjes, helemaal mijn stijl!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die vaasjes zijn leuk! Ze hebben beide een lief kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik heb 1 van die glaasjes ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De vaasjes zijn erg leuk. Xenos heeft soms leuke decoratie hé. Je zou voor lila kussens bij Leen Bakker kunnen kijken, daar hebben ze een groot assortiment. Verder zit in Middelburg bij de Mortiere woonboulevard Pronto en Trendhome...ook erg leuke kussens verkopen ze daar! Zo heb je 3 winkels (of meer want ik besef me dat Kwantum daar ook zit ;)) dichtbij elkaar om te bezoeken. Succes, ik ben benieuwd of je kunt slagen.
  Liefs, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. heey, ik ga er snel eens een keertje kijken bij de woonboulevard, bedankt voor de tip! :) xx

   Verwijderen
 6. Wat een leuke dingen !
  Ik vind dat ze bij de Action ook altijd van zulke leuke dingen hebben, misschien kun je daar ook een keer kijken?

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM