FASHION - Leren jasje The Sting

Laatst ging ik een dagje winkelen met mijn moeder in Middelburg en toen kwam ik dit prachtige lichtblauwe jasje tegen. Hij hangt voor 99,95 euro in The Sting en is echt een aanrader. Het jasje is van mooi zacht leer en zit heerlijk. Ik twijfel alleen nog tussen dit jasje en het lichtblauwe exemplaar van Zara.


Aanfoto jasje :)

The Sting
Zara

Welke vind jij het mooist?

CONVERSATION

3 reacties:

  1. Mooie kleur! Ik vind die van the sting het mooist qua model.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind die van Zara mooier alleen weet ik niet of de stof stug is, want dat vind ik namelijk niet mooi. Het jasje van Zara vind ik ook iets aparter en stoerder, terwijl het model van the Sting een beetje gewoontjes is ;). In ieder geval, prachtige kleur! X, Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig jasje! Ik heb het Zara jasje en moet je zeggen dat 'ie wel stijf is (nep leer).

    BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM