Tangle Teezer Elite

Ik gebruik al jaren de normale Tangle Teezer haarborstel. Maar deze had ik vorige week laten vallen, dus het was tijd voor een nieuwe. Na even Googlen kwam ik erachter dat ze deze borstels nu ook bij Bol.com verkopen. Wel voor iets duurder dan ik ze een aantal jaren geleden bij Asos had gekocht.
Ik besloot deze keer de Salon Elite te bestellen, i.p.v de gewone. Binnen drie dagen werd de borstel bij mij thuis bezorgd. 


Je kan de borstel op droog én op nat haar gebruiken. En hij borstelt elke klit er gemakkelijk uit. 
Nooit meer pijn bij het borstelen is echt heerlijk. Ook wordt je altijd afgeraden om nat haar te borstelen, omdat het dan beschadigd. Maar met deze borstel mag je ook gewoon je natte haar borstelen. 

De borstel is geschikt voor alle soort haar, of je nou krullend, kort, stijl of een afro hebt, hij kamt alles makkelijk door. 

De borstel ligt prettig in de hand, het is wel even wennen om geen handvat te hebben. De borstel heeft vrij flexibele pinnetjes in twee verschillende lengtes. Dit is gelijk het verschil met de normale Tangle Teezer, deze heeft namelijk pinnetjes van één lengte. 
De Tangle Teezer mag niet in combinatie met hitte gebruikt worden. Je kan hem dus niet gebruiken tijdens het droog föhnen van je haar. Dit vind ik wel erg jammer, maar daar heb ik dan weer een andere borstel voor. 

Toen mijn borstel vorige week binnen kwam, vroeg mijn moeder of ze hem ook eens mocht proberen. Ze heeft veel krullen en daardoor vaak klitten. En ook zij was erg enthousiast over de borstel. Ze besloot hem daarna ook zelf aan te schaffen. 

De borstel kost €17,50 euro. Dat is best prijzig, maar geloof me: hij is het waard. 


Kende jij de Tangle Teezer Elite al? En wat vind je er van?

CONVERSATION

3 reacties:

  1. Op de Misslipgloss webshop kan je hem ook bestellen, voor €12,45!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze borstel is inderdaad prijzig, maar als je hem eenmaal gewend bent, wil je niet meer zonder! Ik heb hem ook en hij is heel goed! x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben hier benieuwd naar. Gebruik zelf een normale Tangle Teezer, maar die is al jaren oud.

    BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM