Clarisonic Mia 2

Toen ik in Londen was had ik de Clarisonic Plus geprobeerd. Daar was ik erg enthousiast over en ik besloot meer informatie erover op te zoeken. In verschillende tijdschriften en blogs las ik enthousiaste reviews. Dus ik besloot er zelf ook een te bestellen. De Clarisonic Plus vond ik iets te prijzig (€225,-), dus ik ging voor de Mia2 (€ 149,-). Het enige verschil tussen die twee is dat je met de Plus ook je lichaam kan exfoliëren.


Clarisonic is te bestellen via de webshop van Ici Paris XL. Je kan hier de verschillende systemen in diverse kleuren kopen en verschillende borstels.


Uitleg op de verpakking

Zo krijg je de Clarisonic als je hem koopt. De Clarisonic met borsteltje zit in een handige reisverpakking. Verder bevat het een oplader (die echt heel gaaf werkt, je 'plakt' hem namelijk magnetisch aan het apparaat om op te laden!) en een cleanser. Deze heb ik nog niet getest, want ik gebruik liever mijn eigen cleanser.
Het borsteltje moet je om de drie maanden vervangen. (net als je tandenborstel haha)

Mijn review
Ik kan natuurlijk nog geen 'echte' review geven, want ik heb de Clarisonic nu net een weekje in huis. Wel ben ik nu al erg enthousiast! Nadat ik hem een keer gebruikt had voelde mijn huid al schoner, zachter en egaler aan. Ook worden elke dag mijn onzuiverheden iets minder.
Ik gebruik hem elke avond. De borstel heeft een programma van een minuut: 20 seconden je voorhoofd, 20 seconden kin en neus en 10 seconden per wang. Ik moest even wennen aan het programma, want het gaat best snel. Maar na een aantal dagen ging dit al beter.

Doordat reiniging met de Clarisonic me 's avonds maar een minuutje kost, vind ik het ook geen extra moeite. Ik denk dus dat ik dit ook wel goed vol kan houden. Ik vind het gebruik erg fijn, het is net een mini spa-momentje :)

Ik gebruik de Clarisonic samen met mijn Aloe Gentle Facial Wash van The Body Shop. Wat ik een fijne combi vind. Na het reinigen met de Clarisonic breng ik mijn Salicylzuur van Etat Pur en nachtcrème aan.
Ik heb een gevoelige huid, dus ik gebruik hem nu een keer per dag op de lichtste stand. Als mijn huid gewend is aan het gebruik ga ik hem misschien op stand twee gebruiken.


Ben jij al bekend met de Clarisonic?

CONVERSATION

12 reacties:

 1. Wat een leuke kleur! Ik wil hem ook heel graag. En ben benieuwd naar de effecten op langere termijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben totaal niet bekend met het product, maar het kinkt in ieder geval heel erg fijn. Jammer dat die nog best prijzig is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt heel fijn die Clarisonic! Zijn er ook nog andere kleuren?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, lijkt me echt een geweldig product!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt me fijn! Ik heb hem zelf niet echt nodig voor mijn gevoel en heb zelf een gevoelige huid, maar gelukkig kan je hem dan gebruiken op de laagste stand!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze lijkt me ook erg fijn :D, ik heb toevallig vandaag die van Philips besteld ben benieuwd. die facial wash van the body shop gebruik ik ook een tijd erg fijn is die! x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik twijfel ook nog tussen de Mia2 en de Plus. Welke zou je aanraden?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt als een super product! Wel prijzig, maar als het echt helpt zal dat het vast goedmaken!
  xoxo Mareijn
  www.the-freaking-third-blog.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM