FASHION - Winkelen bij h&m

En staat weer een nieuwe 'Winkelen bij H&M' online. Ik vind het altijd fijn om een item eerst te zien voordat ik het bestel in de webshop. Want heel vaak valt een item in het echt tegen. Dan heeft een jasje een andere pasvorm dan ik verwacht had of heeft een jurkje net een iets andere kleur. Ik hoop dat jullie het leuk vinden dat ik elke week een nieuwe post online zet met een aantal mooie items die mij opvielen in de winkel.

De roze jurk hierboven is: hier te vinden

Onder de foto heb ik een linkje naar de webshop geplaatst :)
Gestreepte top
Blazer
Deze top staat nog niet online
Blauwe blouse
Zwart t-shirt
Maxi rok
Jurkje

Wat zijn jouw favorieten van deze week?

CONVERSATION

6 reacties:

 1. Ik vind die gestreepte blazer nog steeds erg mooi! Toen ik hem aan had de vorige keer had ik niet het gevoel dat ik hem moest hebben maar ik twijfel er nog steeds over... Met de code 1297 krijg je vandaag 20% korting bij de H&M!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk gedaan, die gestreepte top is heel mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O wat is dit handig zeg! Heel fijn om eerst te kunnen kijken! De outfit met maxi rok is erg tof (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de blazer erg mooi! Die ketting op de eerste foto heb ik trouwens deze week gekocht, hij is erg leuk vind ik! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het eerste en laatste jurkje vind ik heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM