FASHION - National Glamour Day&Night

Aanstaande zaterdag is het weer National Glamour Day & Night! Dat betekend bij heel veel winkels en webshops 20% korting. Super vind ik dit altijd, want bij duurdere artikelen scheelt dit behoorlijk veel geld. Benieuwd naar mijn wishlist en de kortingscodes?Mijn favoriete online kortingscodes

Dolcis 
Op vertoon van Glamour’s aprilnummer krijg je op zaterdag 29 maart 2014 20% korting op de hele collectie van Dolcis. De korting is ook online geldig. Vul op www.dolcis.nl de code GLAM2014 in. De korting is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.

H&M 
Op vertoon van Glamour’s aprilnummer krijg je op zaterdag 29 maart 2014 20% korting op de hele collectie van H&M, ook online. Vul op www.hm.com de code 1297 in. De korting is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.

Hunkemöller
Op vertoon van Glamour’s aprilnummer krijg je op zaterdag 29 maart 2014 20% korting op de hele collectie van Hunkemöller, ook online. Gebruik op www.hunkemoller.nl de code GLAMOUR@NL (voor Nederland) of GLAMOUR@BEVL (voor België). De korting is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen. De 5% extra korting voor abonnees geldt alleen op vertoon van deze glamour met speciale abonnee-cover.

Ici Paris XL
Op vertoon van Glamour’s aprilnummer krijg je op zaterdag 29 maart 2014 bij elk filiaal van Ici Paris XL 20% korting op het hele assortiment, ook op www.iciparisxl.nl. Gebruik daar de kortingscode 2000200033943. De korting geldt vanaf de adviesprijs, is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties en geldt niet op producten van La Mer, Only You, Watson Care, Ipxl Liptin, Clarisonic, Ipxl (haar) Accessoires, Ipxl Cotton, Ipxl verpakking, Lipsmackers, Jann, Narciso Rodriguez, Tom Ford, Viktor & Rolf, Vivabox of bij aankoop van een giftcard. 

Invito 
Op vertoon van Glamour’s aprilnummer krijg je op zaterdag 29 maart 2014 20% korting op de hele collectie van Invito, ook online. Vul op www.invito.com de code GLAM2014 in. De korting is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen en geldt ook niet voor onderhoudsmiddelen.

Mango 
Op vertoon van Glamour’s aprilnummer krijg je op zaterdag 29 maart 2014 20% korting op de hele collectie van Mango, met uitzondering van lederwaren en producten die gemarkeerd zijn met (*) of (0). De korting geldt ook bij H.E. by Mango, Violeta, Mango Kids stores en online. Vul hiertoe op www.mango.com de code 5GLAMOUR14 in. De korting is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.

PIECES
Op vertoon van Glamour’s aprilnummer krijg je op zaterdag 29 maart 2014 20% korting op de hele collectie van PIECES, ook online. Vul op www.pieces.com de code GLAMOUR2014 in. De korting is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen of bij aanschaf van een cadeaukaart.

PRO0031
Op vertoon van Glamour’s aprilnummer krijg je op zaterdag 29 maart 2014 20% korting bij PRO, ook online. Vul op www.pro-shoes.nl de code GLAM2014 in.
de korting is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen en geldt niet voor tassen, fournituren, onderhoudsmiddelen en accessoires.

Rituals
Op vertoon van Glamour’s aprilnummer krijg je op zaterdag 29 maart 2014 20% korting op de hele collectie van Rituals, ook online. Vul op www.rituals.com de code RITUALSGLAMOUR2014 in. De korting is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen. Het gratis make-upadvies voor abonnees geldt alleen op vertoon van Glamour’s aprilnummer met speciale abonnee-cover.

The Body Shop
Op vertoon van Glamour’s aprilnummer krijg je op 29 maart 2014 bij The Body Shop 20% korting bij aankoop van twee producten, 30% korting bij aankoop van drie producten en 40% korting bij aankoop van vier producten. Deze korting geldt voor het hele assortiment en met kortingscode GLAMMRT2014 ook op www.thebodyshop.nl. De korting is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.

VERO MODA 
Op vertoon van Glamour’s aprilnummer krijg je op zaterdag 29 maart 2014 20% korting op de hele collectie van VERO MODA, ook online. Vul op www.veromoda.nl (voor Nederland) of op www.veromoda.com (voor België) de code GLAMOUR2014 in. De korting is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen of bij de aankoop van cadeaukaarten.

VILA
Op vertoon van Glamour’s aprilnummer krijg je op zaterdag 29 maart 2014 20% korting op de hele collectie van VILA. De korting is ook online geldig. Vul op www.vila.com de code GLAMOUR2014 in, de korting geldt niet in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen en bij aanschaf van cadeaukaarten.


Ga jij winkelen tijdens National Glamour Day? En wat staat er op je wishlist?

CONVERSATION

4 reacties:

 1. Die tas van Invito is zo mooi! Die kortingscode van de H&M ga ik zeker gebruiken!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuke acties, ik wist hier helemaal niets van! Thanks voor de tip.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey! Great post!

  I hope you like mine too!! Today's post has a GIVEAWAY!! Good luck!

  http://fashioninthestreet.es/

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM