Mijn nieuwe favorieten

Afgelopen maand heb ik weer een aantal nieuwe producten gekocht. Onder andere de zelfbruiner van Clarins, BB Cream van Guerlain en BB Beauty Balm van Schwarzkopf. Ik ben erg enthousiast over deze producten! Benieuwd waarom?


Clarins Addition Concentré Eclat is een erg fijne zelfbruiner. Je mengt dagelijks 2 á 3 druppeltjes door je eigen dagcrème. Ik heb vaak een hekel aan zelfbruiner, omdat het vaak oranje vlekken achterlaat op mijn gezicht. Maar bij deze is dat dus niet! Echt een pluspunt, want ik wordt er mooi egaal bruin van. Het werkt bovendien erg snel, na twee dagen leek het al of ik een weekje naar de zon was geweest.
Ik kocht hem voor 22,95 euro bij Douglas. 


De Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster met SPF30. Een hele fijne foundation met een geweldige dekking. Hij werkt goed voor mijn huid. Vaak reageert mijn huid slecht op een nieuwe foundation, maar op deze dus niet. Verder blijft hij lang zitten. Als ik me 's ochtends voor werk opmaak en ik 's avonds thuis kom zit hij nog prima. Dat maak ik niet vaak mee. Ik heb de kleur Light. 
Ik kocht hem voor 47,95 euro bij Douglas. 

Ik gebruik altijd het Kérastase Elixer Ultime serum nadat ik mijn haar heb gewassen. Alleen deze was op, dus ik ging op zoek naar een goedkopere variant. Toen kwam ik bij deze terecht. Ik heb hem gisteren gebruikt en ik ben erg enthousiast! De geur is echt geweldig en mijn haar voelt lekker zacht na gebruik. Vanochtend heb ik het gelijk weer in mijn haar gedaan, want je mag het product dagelijks gebruiken. Het product beloofd intens herstel, anti gespleten haarpunten, beter doorkambaar, glans, veerkracht, hydratie en het verzwaart niet. 
Ik kocht hem voor 3,00 euro bij Kruidvat met korting. (alleen deze week, daarna kost hij 6,99 euro)


Ben je bekend met deze producten? En wat vind je er van?

CONVERSATION

2 reacties:

  1. Fijne review, ik ben nog op zoek naar een goede zelfbruiner, ik ben het ermee eens dat ze snel vlekken achter laten, ga deze ook proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Great review, I'm tempted to try the Omega repair, xoxo. P.S I'm following you on bloglovin now!

    BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM